Hande Subaşı'ndan dudak dudağa aşk ilanı!

Miss Turkey 2005 Güzeli, manken ve oyuncu oyuncu Hande Subaşı ile yeni sevgilisi Altuğ Leblebici aşka geldi. Birliktelikleri birkaç gün gün önce kesinlik kazanan çift, eğlendikleri mekanda sabaha kadar öpüştü.

Hande Subaşı'ndan dudak dudağa aşk ilanı!
Sözcü'de yer alan habere göre Taksim’de birkaç gün önce sarmaş dolaş görüntülenen manken-oyuncu Hande Subaşı ve Altuğ Leblebici, önceki akşam Bebek Catz’de dudak dudağa öpüşürken objektiflere takıldı. İkili, sabaha kadar eğlendi.

ŞAMPANYA AÇTIRDI

Hande Subaşı, bir ara mekanda sahne alan arkadaşı Ceren Akın’la birlikte Sertab Erener’in ‘Yolun Başında’ isimli şarkısını seslendirdi.

Hande Subaşı'ndan dudak dudağa aşk ilanı!

Leblebici de sahnede şarkı söyleyen sevgilisine şampanya açtırdı. Erken saatlerde geldikleri mekandan sabaha doğru çıkan ikili mekanı ayrı ayrı terk etti.

SUBAŞI: ‘HER ŞEY ORTADA’

Hande Subaşı mekandan çıkarken kendisini bekleyen gazetecilerin aşk sorularına, ”Her şey ortada arkadaşlar sakladığımız bir şey yok. Her şey çok güzel gidiyor” yanıtını verdi.

Hande Subaşı'ndan dudak dudağa aşk ilanı! - Resim : 2

CEYLAN ÇAPA’NIN ESKİ AŞKIYDI

Adı son günlerde İdo Tatlıses ile anılan Ceylan Çapa, Ekim 2013'te flört etmeye başladığı madenci Altuğ Leblebici'den Aralık 2015'te ayrılmıştı. O günden sonra ortalıkta görünmeyen Leblebici, yeni aşkını yine ünlüler dünyasından seçti.

Hande Subaşı'ndan dudak dudağa aşk ilanı! - Resim : 3

HANDE SUBAŞI, GEÇEN MARTTA BOŞANMIŞTI

Hande Subaşı ise 2014'te nikah masasına oturduğu Can Tursan'dan Mart 2016'da boşanmış, geçtiğimiz yaz oyuncu Rıza Kocaoğlu’yla birlikte olmaya başlamıştı. Ama bu ilişki sadece 4 ay sürmüştü.

Hande Subaşı'ndan dudak dudağa aşk ilanı! - Resim : 4