HANDE YENER'DEN AÇIKLAMA

Sanatçı Hande Yener hakkında iki gündür “haciz şoku” başlığıyla basın-yayın organlarına yansıyan iddialar gerçekleri yansıtmaktan uzaktır.

HANDE YENER'DEN AÇIKLAMA

Hande Yener, geçen yılki Almanya konserine, organizatörlerin sözleşmede yer alan yükümlülüklerini yerine getirmemeleri nedeniyle katılmamıştır. Bu konuda organizatörler tarafından basına verilen ve "Gurbetçi Amelelerle Aynı Sahneye Çıkmam" başlıklı haberin gerçek dışı olduğu Beyoğlu 1.Sulh Ceza Mahkemesi’nin 2008/1320 D.İş. sayılı ve 11.07.2008 tarihli kararı ile tescil edilmiş, bu husustaki cevap ve düzeltme metni ilgili gazete (Sabah) tarafından yayınlanmıştır.

Hande Yener hakkındaki bu asılsız, hakaretamiz ve ağır zararlara yol açan haksız girişimlere karşı yasal haklarımız sonuna kadar kullanılacaktır.

Anılan Almanya konserinin organizatörlerinin haksız olarak tahsil ettikleri paranın geri alınması başta olmak üzere, ihlal ettikleri sözleşmeden kaynaklanan haklarımızı temin açısından da yasal yollara müracaat edilecek olup, Türk Ceza Yasası kanunlarınca suç olarak değerlendirilen filleri işleyen ve zarar verme kastı ile hareket eden kişilere karşı, ilgili Cumhuriyet Savcılıklarına da başvuruda bulunulacaktır.

Kamuoyuna saygı ile duyurulur.

Taylan Efe ÇEKİ
Basın Danışmanı