Hande Yener'den şok iddia

Eurovision yarıması için anketlerde Atiye'nin öne çıkması üzerine rakibi Hande Yener şok bir iddiada bulundu.

Hande Yener'den şok iddia

"İnternet sitesi oylamalarında hacker tutup birinci oluyorlar"

Bu yıl Bakü'de yapılacak Eurovision Şarkı Yarışması'da Türkiye'yi temsil edecek isimler arasında Atiye'nin ön plana çıkması hande Yener'i kızdırdı. Yener konuyla ilgili gündemi sarsıcak bir açıklama yaptı. Ünlü şarkıcı Atiye'nin internet sitelerinde birinci çıkmasının nedenini parayla tutulan hackerlara bağladı. Yener, "Herkes bana haksızlık yapıldığını söylüyor. Ancak bana haksızlık yapanlar TRT yönetimi ya da vatandaşlar değil. Parayla hacker tutan menajerler. Kendi sanatçılarını öne çıkarmak içinbeni ve diğer başarılı insanları internetten. harcamaya çalışıyorlar" dedi.

YARIŞMAYA GİDENLERİ GÖRDÜK

Yener sözlerine şöyle devam etti: "Daha öncede söylemiştim. yine söylüyorum. Parayla satılan kontörle, hackerlerin attığı oylarla önemli değil. bu kimin ne kadar sevildiğini göstermez. Ancak şu bulunsin ben kendimi kimseye harcatmam. Bulunduğum noktaya Eurovision'la gelmedim. Zamanında Eurovision'a gidenlerin, nasıl döndüklerini de çok iyi biliyoruz. Zaten Eurovision konusunda iyice şevkim kırıldı."

Atiye: Ben değil şarkılarım konuşuyor

Kral Tv'nin düzenlediği "Türkiye'yi 2012 yılında Eurovision'da kim temsil etmeli" anketinde en çok oy alan Atiye "Nazar değmesinden korkuyorum" dedi. Atiye sözlerine şöyle devam etti: "Fazla konuşmayı ve göz önünde olmayı hiç sevmiyorum. Çünkü nazar değmesinden korkuyorum. Susmak en büyük erdemdir. Bana başkalarının yaptığı açıklamaları sormayın, çünkü beni ilgilendirmiyor. Asla hiç kimseyle polemik içerisinde olmayı düşünmedim ve bundan sonra da düşünmüyorum."


Batuhan Özkardeşler




Konular Müzik