Hande Yener'in doğum gününde tekme tokat kavga!

Hande Yener'in önceki akşam gerçekleşen doğum günü partisine Survivor'ın yeni yarışmacılarından Eser West ile sevgilisinin tekme tokat kavgası gölge düşürdü.

Hande Yener'in doğum gününde tekme tokat kavga!
Sözcü'de yer alan habere göre şarkıcı Hande Yener, önceki akşam 44. yaşına girdi. Trump Tower içerisinde bulunan bin kişilik  bir gece kulübünü kapatan Yener, sabahın ilk ışıklarına kadar eğlendi.

BİRÇOK ÜNLÜ KATILDI

Kendisinden 12 yaş küçük nişanlısı Cem Şenol’un özel olarak organize ettiği doğum partisinde, Yener’in oğlu Çağın Kulaçoğlu, Müjde Uzman, Aylin Coşkun ve bu sene Survivor’a katılacak olan Eser West gibi isimler de yerini aldı.

TEKME TOKAT KAVGA ETTİLER

Geceye katılanlar arasında ‘Kısmetse Olur’ adlı yarışma programıyla ünlenen ve bu sene Survivor’a gidecek olan Eser West ve  sevgilisi Cansel Çördük de vardı. Çift sabaha karşı gece kulübünde tekme tokat birbirine girince olaya şahit olanlar gözlerine inanamadı. West, bu sırada kendilerini görüntüleyen muhabirlere İngilizce olarak ağza alınmayacak küfürler savurdu.

Hande Yener'in doğum gününde tekme tokat kavga!

“YÜZÜMDE SİVİLCE VAR ÇIKAMAM”

Sabahın ilk ışıklarına kadar eğlenen Hande Yener, mekânı arka kapıdan terk etti. Yener, kendisini görüntüleyen gazete muhabirlerine, “Televizyoncular gelmesin. Üç saatte yüzümde sivilceler çıktı. Kusura bakmasınlar” dedi.

MÜJDE UZMAN İLE ÇAĞIN YAKINLAŞTI

Hande Yener’in oğlu Çağan Kulaçoğlu ile oyuncu Müjde Uzman arasındaki yakınlaşma da dikkat çekiciydi. Sabaha karşı biten partiden ikili birlikte ayrılırken, mekânın arka kapısını kullanmayı tercih ettiler.

Hande Yener gecede nişanlısı Cem Şenol ile bol bol öpüştü. Çift fotoğraflarını sosyel medya hesabından paylaştı.

Hande Yener'in doğum gününde tekme tokat kavga! - Resim : 2