Hande Yener'in nişanlısı alyansını gösterdi

Hande Yener'le üçüncü kez ayrılıp barışan Ümit Cem Şenol parmağında alyansla görüntülendi. Yüzüğün dikkat çekmesi için çaba sarfeden Şenol, "Bir daha 'Ayrıldılar' şeklinde haber yapmayın" dedi.

Hande Yener'in nişanlısı alyansını gösterdi
Güneş Gazetesi'nden Tolga Aslan'ın haberine göre ünlü popçu Hande Yener kendisinden 12 yaş küçük Ümit Cem Şenol'la iki yıl önce nişanlanmıştı. İki yıl içerisinde nişanlısıyla 3 kez yolları ayrılan Hande Yener, geçtiğimiz günlerde bir röportajı sırasında 'Düğün ne zaman?' şeklindeki soruya karşılık 'Bırakın evlenmeyi ben nişanı zor tutuyorum' demişti.

Magazinden kaçıyormuş

O açıklamanın ardından Nişantaşı'nda bir alışveriş merkezinde görüntülenen Ümit Cem Şenol, gazetecileri görünce telefonuna sarıldı. Kulağında telefonu tutarken alyansının görüntülenmesi için çaba sarf eden Şenol, 'Bundan böyle Hande'yle ayrılık yok, sorun yok, her zaman beraber olacağız' dedi.

Haftasonu işi için Samsun'a gitmek zorunda olduğunu söyleyen Şenol, 'Mesela haftasonu ben yokum ve Hande'nin oğlu Çağın'ın doğum günü var. Beni orada göremeyince yine 'Ayrıldılar' diye haberler çıkacak. Fakat öyle değil ben şimdiden açıklama yapayım. Zaten magazinde fazla görünmek istemiyorum' diye konuştu.

Ticaret adamı 

Ümit Cem Şenol 'Ben ticaret adamıyım, işim gücüm var. Hande'nin oğlunun doğum gününe katılamam' dedi.