Hande'den Demet'i çıldırtan paylaşım!

Hande Yener, Demet Akalın'a daimi bestecisi Ersay Üner'i transfer ederek nispet yaptı. Bu durum Akalın'ın "Kızımda tümör çıkınca 'Allah işte' diye mesaj atan müzisyen arkadaşımla yollarımı ayırdım" sözlerini akıllara getirdi.

Hande'den Demet'i çıldırtan paylaşım!
Güneş'in haberine göre Hande Yener ile Demet Akalın arasındaki rekabet hız kesmeden sürüyor. Yayınladıkları "En çok konseri ben veriyorum" listesiyle sosyal medya üzerinden atışan ikiliden Yener, önceki akşam Akalın'ın daimi bestecisi Ersay Üner ve yapımcısı Polat Yağcı'yla çektirdiği fotoğrafı "Ne şarkı yaptın Ersay'cım Sebastian ve dahası için sabırsızım. Bak herkesin yüzü nasıl gülüyor" yorumuyla paylaşarak nispet yaptı. Demet Akalın'ın son dönemde Gökhan Özen'in bestelerine ağırlık verince Ersay Üner'le arası gerilmişti.

"Bugün çok giderliyim"

Yener'le Üner'in fotoğrafını görünce "İnsanlardan hep yardımına koşsan, en zor anlarında yanlarında da olsan yine de yaranamazsın" sözünü "Bugün yine çok giderliyim, neden acaba? Kendini yüce, beni enayi zannedenlere gelsin" notuyla paylaştı.

Akalın'ın bu açıklamaları geçen aylarda yaptığı "Kızım Hira'da tümör çıktığında bir müzisyen arkadaşımla yollarımı ayırdım. Bana mesajla 'Allah işte...' yazdı. Allah sana böyle bir dert verdi dedi yani... Kötü insanlar kötü insanları bulsun olanlarla çalışsın. Bizim yanımızda olanlar bize yeter" sözlerini akıllara getirdi.


Hande'den Demet'i çıldırtan paylaşım!