Hangi sosyetikle aşk yaşıyor?

Gelen tüm teklifleri reddeden Portekizli golcü Hugo Almeida, Beşiktaş’tan ayrılıp hiç bir takımla anlaşmadı. Aşkı uğruna futbolu ikinci plana attı. Gönlünü oteller zinciri sahibi bir ailenin Türk kızına kaptırdı.

Hangi sosyetikle aşk yaşıyor?
Hürriyet'ten İsmail Er'in haberine göre Beşiktaş ile yollarını ayırdığı halde İstanbul’da yaşamaya devam eden Hugo Almeida’nın aşkı için Türkiye’de kaldığı ortaya çıktı... Siyah beyazlılarla iplerini kopardıktan sonra takım bulamayan ve oteller zinciri olan bir ailenin Türk kızına aşık olan Portekizli golcü, İstanbul’da ev kiralayıp hayatına burada devam ediyor.

Geçen sezon sonu siyah beyazlı yönetimin yıllık 1.5 milyon Euro’luk garanti ücret teklifini reddeden Almeida, Dünya Kupası’ndan sonra talibi çıkmayınca umudunu kesti. Ancak sakatlığından ötürü Brezilya’dan hayalkırıklığıyla dönen Almeida’nın Galatasaray için İstanbul’a geldiği sık sık haber olmuştu...

“FUTBOL OYNAMANI İSTEMİYORUM”

Fakat Portekizli futbolcunun İstanbul seyahatlerinin ardında futbol aşkı değil sevgilisinin olduğu ortaya çıktı. Geçen sezon devre arasında eşinden tek celsede boşanan Almeida gönlünü, İstanbul sosyetesinin önemli isimlerinden bir kadına kaptırdı. Kadın arkadaşı Almeida’ya “Futbolu bırak, ailemin sahibi olduğu otellerin başına geç. Senden futbol oynamanı istemiyorum. Çok istiyorsan İstanbul’da bir takımda oyna” dedi. Portekizli de bu yüzden yurtdışından gelen tüm teklifleri reddetti.

Her fırsatta “İstanbul’u çok seviyorum” diyordu.

Hugo Almeida’nın siyah beyazlı takımdaki bazı arkadaşlarına “Beşiktaş’ta kalmak isterdim. Türkiye’yi çok seviyorum. Ayrılmak istemiyorum. Yatırımlarda bulunmak istiyorum. İstanbul’a aşığım” dediği öğrenildi.
Konular Spor Haberleri