Hanife yataklara düştü!

Hafta içi her gün Star TV'de yayınlanan "Zuhal Topal’la" programına, Hanife’den gelen mesaj damgasını vurdu.

Hanife yataklara düştü!
Milliyet'te yer alan habere göre "Bu gözler neler gördü; ilan-ı aşklar gördü, sarılmalar gördü. Serkan, isteyince yapabiliyormuş bunu gördüm. Bu nedenle ben buraya konuşmaya değil, dinlemeye geldim” diyen gelin adayı Hanife, Serkan’dan beklediği sözleri duyamamıştı.

Sunucu Zuhal Topal, canlı yayında “Hanife’ye ne oldu? Neden hastalandı?” sözlerinin ardından Serkan’ı stüdyoya davet etti. Yakışıklı damat adayı, Hanife’nin gelmediğini öğrenince büyük şaşkınlık yaşadı. Hanife’nin hasta olduğunu ve bir mesajının olduğunu belirten Zuhal Topal, ekibinden Hanife’den gelen mesajı yayınlamalarını istedi.

Hanife mesajında; “Bugün yokum, çünkü hayal kırıklığına uğradım. Birçok insanı karşıma alarak çıktım oraya geldim. Serkan, kendini affettirecek gibi davranmıyor. Arkadaşlarıyla hayatına devam ediyor. Üzülüyorum, iki gündü uykusuzum. Serkan’ın, ne istediğini bilmediğini düşünüyorum” ifadelerini kullandı.

"Hanife’nin ne dediğini anlamadım" diyen Serkan, "Hanife, 'Arkadaşlarıyla hayatına devam ediyor' demiş. Locadan Ediz’in annesi hepimizi iftar yemeğine davet etti. Oraya gittik. Hafta sonu sadece iftar yemeğine gittim. Bana telefon numarasını vermiyor, sosyal medyadan engelimi kaldırmıyor. Bana telafi fırsatı vermiyor. Sonra da 'Serkan’ın, ne istediğini bilmediğini düşünüyorum' diyor" sözleriyle, tepkisini dile getirdi.