Hanife'nin gözyaşları sel olup aktı

Aşk, ihanet, gözyaşı, kıskançlık... Tekmili birden bu programda. Zaman zaman türlü skandallarla gündeme gelen Zuhal Topal'ın izdivaç programında dün gözyaşları sel oldu aktı...

Hanife'nin gözyaşları sel olup aktı
"Bu programda yaşanan olaylar ve kişiler gerçektir" ibaresiyle ekrana gelen; sinema-tiyatro ve ekranın usta oyuncusu Zuhal Topal'ın çok başarılı sunumuyla milyonların evlerine hafta içi her gün konuk olan izdivaç yayınında aradığı damat adayını yıllardır bulamayan Hanife dün gözyaşlarına boğuldu...

Uzun süredir aradığı damat adayını bulamayan güzel gelin adayı, instagram hesabından yaptığı paylaşımda, "Sağlığım iyi olmadığı için programa devam etmeyeceğim. Hakkımda yapılan olumsuz yorumlar beni ve ailemi üzüyor" ifadelerini kullanarak ekran defterini kapattığını duyurmuş fakat bir kaç gün sonra programa geri dönmüştü.

Hanife'nin gözyaşları sel olup aktı

Hanife uzun yıllardır oturduğu loca koltuğuna geri döner dönmez Serkan isimli damat adayıyla evliliğe adım atmak üzere görüşmeye başladı.

Geçtiğimiz gün Hanife ve Serkan arasında büyük bir kriz yaşanmış, Melisa ve Tuğçe'nin iddiaları Hanife ve Serkan ilişkisinde gerginlik yaratmıştı.

Serkan’ın İbrahim’e söylediği sözler Hanife’yi gözyaşlarına boğdu.

Hanife, "Serkan hafta sonu İbrahim’e; 'Hanife’ye karşı bir şey hissetmiyorum' demiş. Biz neden birlikteyiz Serkan?" diye sordu.

Serkan, İbrahim'e büyük tepki gösterdi: “Ben sana böyle bir şey mi söyledim?” dedi. İbrahim de, Serkan'ın bunu kendisine söylediğini anlattı.

Serkan ise; “Hanife’ye karşı hala duygularım var. Ben, İbrahim’e eskisi kadar yoğun duygular hissetmediğimi söyledim” dedi. İbrahim de; “Biz bir aradayken Serkan’dan başka bir şey konuşmuyoruz. Hanife’ye bunları kendini kaptırmasını istemediğim için söyledim” karşılığını verdi.

Bu durum karşısında gözyaşlarını tutamayan Hanife; “Zuhal Hanım, ben kendi kendime mi gelin güvey oluyorum diyerek” ağladı.

Hanife’nin gözyaşlarına dayanamayan Serkan, yanına giderek ona sarıldı.

Bizlerin yazarken bile zorlandığımız bu duygu silsilesi; dün ekranları başında şahit olan milyonları da bir hayli duygulandırdı. (!)

Hanife'nin gözyaşları sel olup aktı - Resim : 2

İşte aşk temalı tv dizilerine nal toplatan; yaşanan her şeyin ve kişilerin tamamen gerçek olduğu programın dünkü yayınından izleyen herkesi duygu rüzgarlarında savuracak o görüntüler...

İzlemek için haberin videosuna TIKLAYINIZ!...