Harun Kolçak'ın sağlık durumu nasıl?..

Pop müzik sanatçısı Harun Kolçak yoğun bakıma kaldırıldı. Edinilen bilgilere göre, sanatçının durumunun ağır olduğu belirtildi.

Harun Kolçak'ın sağlık durumu nasıl?..
Hürriyet'te yer alan habere göre Salı günü Maslak Acıbadem Hastanesi’ne kaldırılan Kolçak’ın durumuyla ilgili son projelerinde beraber çalıştıkları yapım şirketi bir açıklama yaptı.

Ünlü sanatçının prostat kanseri nedeniyle ameliyat olduğu, ameliyat sonrası bağırsaklarından enfeksiyon kaptığı ve bu yüzden durumunun ağırlaştığı belirtildi.

Açıklamada şu ifadelere yer verildi:

"25. sanat yılı projesi için birlikte çalışmaya başladığımız değerli sanatçı abimiz Harun Kolçak, bir süredir mücadele ettiği rahatsızlıktan dolayı dün gece acil olarak hastaneye kaldırıldı ve yapılan müdahalelerin bir parçası olarak ciddi bir operasyon geçirdi. Yoğun bakımda tedavisi devam eden sanatçımızın sağlık durumu hakkındaki gelişmeleri sizlerle paylaşacağız. Kendisine acil şifalar diliyor,bir an önce iyileşmesini temenni ediyoruz. Gelişmelerle ilgili sosyal medya yazılarından daha sağlıklı bilgilendirme için lütfen bizimle temasa geçiniz."

'VÜCUT FONKSİYONLARI NORMALE DÖNÜYOR'


Harun Kolçak'ın menajeri hurriyet.com.tr'de yaptığı açıklamada, sanatçının sağlık durumu ile ilgili şunları söyledi:

"Harun Bey'in böbrekleri çalışmaya başladı, vücut fonksiyonları da normale dönüyor.  İyileşme süreci devam ediyor. İnşallah bunu atlatacağız"

EŞREF KOLÇAK: "OĞLUM ÖLÜMDEN DÖNDÜ"


Harun Kolçak'ın babası Eşref Kolçak 'Renkli Sayfalar' programına telefonla bağlandı. Baba Kolçak, oğlunun sağlık durumunu anlattı.

"Bütün sevenlerimize bütün kalbimle teşekkür ediyorum. 1-2 saat önce bana hastaneden telefon ettiler. Güzel gelişmeler başlamış. Eminim ki doktorlarımız en hassas şekilde gereken ilgiyi gösteriyorlardır. Ölümden döndü dersem yalan olmaz. İlk konuşmalarımızdaki doktor 'hastaneye gelmemiş olsaydı ameliyata dahi yetişemezdik' dedi. Sağolsun bütün arkadaşları hastanede, hiç yalnız bırakmadılar. Bütün kalbimle sevenlerimizden rica ediyorum dualarını bizden eksik etmesinler.

'Eşref Abi seni aldıralım' dediler. 'Ben İstanbul'a gelebilecek durumda değilim' dedim. Kalbime pil ve stent taktılar. Tek hayat ağacım oğlum oldu benim. Eşimi kaybedeli 6 yıl oldu. Benim tek dayanağım oğlum. Lütfen beni haberdar edin dedim.

Telefon ettim cevap vermedi. Arkadaşlarından birini aradım. 'Harun'u arıyorum cevap vermiyor' dedim. Eve gitmişler, oğlan komada.

Önce Şişli Etfal'e götürmüşler. Orada ameliyatını yapmışlar. Şimdi Maslak'ta özel bir hastenede.

Sevenlerinin dua ettiğinden hiç şüphem yok."