Hasta yakını hemşirenin üstüne böyle yürüdü!

Sağlık çalışanlarına yapılan saldırılara bir yenisi daha eklendi. Bu sefer adres eski GATA olarak bilinen Sultan Abdülhamit ve Eğitim Hastanesi oldu...

Hasta yakını hemşirenin üstüne böyle yürüdü!
Vatan'dan Esra Can Sinav'ın haberine göre hastanenin beyin cerrahisi bölümünde bir hasta yakının hemşirenin üstüne yürüyerek, fiziksel müdahale sırasında, “Sen devletin kaymakamına kelepçe takıyorsun ha.. S.çtın oğlum sen” dediği anlar kameraya kaydedildi. Olayın sosyal medyada yayınlanmasının ardından bu kişinin nerede kaymakam olduğu yönünde sorular sorulmaya başlandı. Ancak gerçek kısa bir sürede ortay çıktı. Hastanede terör estiren hasta yakınının Üsküdar Belediyesi Sosyal Hizmetler’de psikolojik destek sağlama biriminin personeli olan 24 yaşındaki Asya Gülbahar Üzgül olduğu öğrenildi.

‘Görevimin başındayım’

Olay sonrasında Vatan’ın ulaştığı Üzgül, kardeşinin hastanede tedavi gördüğünü ve oksijen müdahalesi yapılması gerektiğinde bir hemşirenin makineyi kullanmayı bilmiyorum diyerek, makineyi tekmelediği iddia etti. Bu hareket üzerine sinirlerine hakim olamadığını söyleyen Üzgül, söylediklerinde dolayı pişman olduğunu ve olay sonrasında hastane personellerinden özür dilediğini ifade etti.

Görüntüler üzerine Üsküdar Belediyesi ise, yaşanılan görüntüleri onaylamadıklarını ve söz konusu kişi hakkında soruşturma başlatıldığını duyurmuştu. Ancak Üzgül, bu konu hakkında kendisiyle ilgili bir soruşturma açılmadığını ve görevinin başında olduğunu söyledi.