Hatay'da polise saldırı: 2 şehit

Hatay Serinyol Mahallesi'nde devriye gezen asayiş ekiplerine, Toros marka bir otomobilden ateş açıldı, 2 polis şehit oldu, 1 polis yaralandı

Hatay'da polise saldırı: 2 şehit
Habertürk'te yer alan habere göre Hatay'ın merkez Antakya ilçesinde devriye görevi yapan asayiş ekiplerine düzenlenen silahlı saldırı sonrası çıkan çatışmada 2 polis şehit oldu, 1 polis ise yaralı.

İlçeye bağlı Serinyol Mahallesi'nde devriye gezen asayiş ekiplerine, Toros marka bir otomobilden ateş açıldı. Polis ekipleri kendilerine ateş açıldıktan sonra kaçan otomobilin peşine düştü. Saldırganlar, Bölge Trafik karşısındaki ormanlık alanda araçtan inip kaçmak istedi. 3 kişi oldukları öğrenilen saldırganlar ise ormanlık alana kaçtı. Olayın ardından bölgeye araların da özel harekatın da bulunduğu çok sayıda polis ekibi sevk edildi.

Yaralı polis memurları, olay yerine gelen sağlık ekipleri tarafından yapılan ilk müdahalenin ardından ambulans ile Mustafa Kemal Üniversitesi Tıp Fakültesi Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı. Tedavi altına alınan yaralı polis memurlarından ikisinin durumunun ağır olduğu bildirildi. Bölgede geniş operasyon başlatıldı.