5 bin lira bulamazsa bacağını kaybedecek!

İzmir'in Menemen ilçesinde oturan ve 4 yıl önce şeker hastalığı yüzünden sağ bacağı diz altından kesilen Kerem Aygün (46), sağ bacağını tamamen kaybetme riskiyle karşı karşıya.

Hayırseverlerden destek bekliyor!
Yeni Asır'dan Metin Burmalı'nın haberine göre bacağındaki yaranın enfeksiyon oluşmadan plastik cerrahi ile tedavi edilebileceğini anlatan Aygün, 5 bin liraya yapılan tedavi için hayırseverlerden destek bekliyor. Manisa Salihli'ye bağlı Sart Kasabası'nın eski belediye başkanlarından Hasan Aygün'ün oğlu Kerem Aygün, şeker hastalığı yüzünden 2012 yılında sağ bacağını kaybetti. Bacağı diz altından kesildikten sonra malulen emekli olan Aygün, tek odalı evlerinde tarlalarda günlük 40 lira yevmiye ile çalışan eşi Melek Aygün (43) ile hayat mücadelesi vermeye başladı.

25 bin lira borçlanmış

Bacağındaki enfeksiyonun tedavisi için Çiğli'deki özel bir hastaneye 25 bin lira borçlanan Aygün, bu borç yüzünden emekli maaşından geriye kalan parayla geçinmeye çalıştıklarını anlattı. Şeker nedeniyle yaranın iyileşmediğini, enfeksiyonun kemiğe işlemeden yaranın kapatılması için plastik cerrahi gerektiğini ifade eden Aygün, "Diyabetik hastaların ayak tedavileri için İstanbul'da bir merkez var ama 5 bin lira istiyor. Söz konusu parayı bulamazsak bacağım tamamen kesilecek. Hayırseverlerden destek bekliyorum" dedi.