Hayvansever kadına akıl almaz saldırı!

Manisa Hayvanları Koruma Derneği ve Yunusemre Belediyesi Yerel Hayvan Koruma görevlisi Cemile Öztürk, beslediği sokak köpeklerinin havlamasını bahane eden kişi tarafından darp edildi. Yediği darbelerle gözü moraran ve vücudunda ezikler oluşan Öztürk rapor aldı.

Hayvansever kadına akıl almaz saldırı!
Yeni Asır'ın haberine göre Manisa'da sokak hayvanlarını besleyen yerel hayvan koruma görevlisi Cemile Öztürk, köpeklerin kendisine havlamasını bahane eden bir kişi tarafından saldırıya uğradı. 50 yaşındaki kadının boğazını sıkarak darp eden zanlı yakalandı. Manisa Hayvanları Koruma Derneği ve Yunusemre Yerel Hayvan Koruma görevlisi Öztürk, geçtiğimiz günlerde akşam sokak hayvanlarını beslemek için dışarı çıktı. Ama o sırada yanına gelen bir kişinin saldırısına uğradı.

'SENİN YÜZÜNDEN' DEDİ

​Öztürk, yaşadıklarını şöyle anlattı:

"Köpekleri beslediğim sırada yanıma motosikletli biri yaklaştı. Köpeklerden ikisi havlayarak, bu kişiye doğru hamle yaptı. Motosikletli kişi durup küfretmeye başladı. Bu arada köpekler tekrar yanıma döndü. 'Küfür etmeyin. Plakanızı alıp sizden şikayetçi olacağım. Hayvanlar size bir şey yapmadı' dedim. Bunun üzerine, 'Sen beslediğin için bunlar burada. Sen olmasan bulunlar da olmaz' diyerek bana saldırdı. Elimden telefonumu alıp, yere fırlattı. Başımı karşıdaki bir duvara vurdu. Gözüme yumruk atıp, saçımdan sürükledi. Komşuların geldiğini görünce motosikletine binip kaçtı." Daha sonra polis çağırdığını belirten Cemile Öztürk hastaneye giderek darp raporu aldığını söyledi.

SALDIRGAN YAKALANDI

Manisa İl Emniyet Müdürlüğü ise yaptığı açıklamada, konuyla ilgili yapılan soruşturma kapsamında saldırganın tespit edildiğini ve aynı gün yakalanarak hakkında adli işlemlerin başlatıldığını belirtti.