Hazal Kaya sevgilisiyle filmde oynayacak!..

Yeni filmi için çalışmalara başlayan yönetmen Onur Ünlü, izleyici kitlesinin isteği üzerine iki sevgili Hazal Kaya ve Ali Atay’ı yan yana getirmek için kolları sıvadı.

Hazal Kaya sevgilisiyle filmde oynayacak!..

Beyazperdede en son ‘Sen Aydınlatırsın Geceyi’ filmiyle kamera arkasına geçen, televizyondaysa "Ben de Özledim" dizisiyle izleyiciyle buluşan Onur Ünlü, son filmi İtirazım Var’ın devamını çekme kararı aldı. Bir zamanlar antropolojiyle ilgilenmiş eski bir boksör, şimdilerdeyse bir camide görev yapan sıradışı bir imamın camide namaz kıldırdığı sırada birinin hayatını kaybetmesiyle gelişen olayları ve imamın davayı çözmeye çalışmasını anlatan filmin hikayesini çok seven Onur Ünlü, henüz film vizyondayken ikincisi için fikir alışverişlerine başladı.

İMAM AŞIK OLACAK

Sırrı Süreyya Önder ile birlikte senaryo için görüşmeleri hızlandıran Onur Ünlü, bu kez İmam rolündeki Serkan Keskin’in aşık olması üzerine hikayeyi kurgulamayı planlıyor. Hazal Kaya, Büşra Pekin, Öner Erkan ve Osman Sonant gibi isimlerin rol aldığı filmin ikincisinde ise Onur Ünlü hayranlarının ısrarı üzerine Hazal Kaya’nın sevgilisi ve yönetmenin yakın dostu Ali Atay’ın oynayacağı konuşuluyor.