Helikopter kazasından acı haber!

İstanbul Bostancı sahilinde meydana gelen helikopter kazasında yaralanan iş adamı Halil Ünver, kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti.

Helikopter kazasından acı haber!
İHA'nın haberine göre Bostancı açıklarında bir helikopterin düşmesi sonucu meydana gelen kazada pilot İsmet Öztürk ile Otokar Otobüs Karoseri Sanayi A.Ş.’nin Yönetim Kurulu üyesi Halil Ünver yaralanmıştı.

Sağlık ekipleri tarafından Fatih Sultan Mehmet Eğitim Araştırma Hastanesine kaldırılan Halil Ünver yapılan bütün müdahalelere rağmen kurtarılmayarak hayatını kaybetti. 

Fatih Sultan Mehmet Eğitim ve Araştırma Hastanesi Başhekimi Doç. Dr. Kaan Gideroğlu, konuyla ilgili açıklama yaptı. Doç. Dr. Kaan Gideroğlu, ”Saat 17.20 sularında acil servisimize 112 aracıyla getirilen hastamız 18.50 sıralarında yapılan bütün tıbbi müdahalelere rağmen canlandırma çabalarına rağmen ne yazık ki kaybettik. Allah’tan merhuma rahmet diliyoruz. Konuyla ilgili detaylı bilgiler gerekirse bakanlığımızca yapılacaktır. Yakınları burada bazı yakınları burada, diğerleri gelecek. 112 ile mavi kod ile getirilen bir hastamızdı, gerekli müdahaleleri yaptık” diye konuştu.