Herkesi güldüren tanıtım filmi

Ntv Spor'un yeni yayın dönemi tanıtımı izleyenleri gülme krizine sokuyor. İşte o tanıtım filmi...

Herkesi güldüren tanıtım filmi

NTVspor yeni yayın dönemine farklı bir konseptle girmeye hazırlanıyor. İnternet sitesinde yayınlanan reklam fragmanı, kanalın kendine has programlarını farklı bir boyutla izleyicilerine sunuyor.

Aklı başında kanal !

NTVspor, 2008 yılında Doğuş Yayın Grubu bünyesinde yayın hayatına başladı ve kısa sürede fenomen haline geldi.

Rıdvan Dilmen, Hıncal Uluç, Sergen Yalçın, Mehmet Demirkol gibi spor camiasının önde gelen yorumcularını kadrosuna katarak hazırlanan programlara, 24 saat boyunca aralıksız olarak aktarılan haberlerde eklenince, sporseverler tam anlamıyla hem spor hemde futbol ziyafeti çekiyor.

Arjantin 1. Ligi’ni, İtalya TİM Serie A’yı, İspanya Kral Ligi’ni ve İtalya Kupası ile İngiltere Federasyon Kupası’nı yayınlayan kanal, futboldaki bu organizasyonlar dışında basketbolda NBA’den maçlar, voleybolda ise Teledünya Türkiye Kupası’nı ve Plaj Voleybolu Ligi’ni yayınlayarak geniş kitlelere ulaşmayı hedefliyor.

NTV Spor yeni yayın dönemi için hazırlıklarına aralıksız olarak devam ederken ‘Aklı başında’ konseptinde hazırladığı yeni tanıtım fragmanı ile programlarına magazinsel bir hava ile yaklaşmayı tercih etti.

Rıdvan Dilmen ve Güntekin Onay’ın masasında dansöz oynatan, Hıncal Uluç’un konuşmalarını ‘ti’ ye alan, Fuat Akdağ ile Mehmet Demirkol’un şaşkın bakışlarına arkadan yapılan ses efektleri ve Güntekin Onay’ın eline tutuşturulan dondurma, izleyenleri kahkahaya boğan görüntülerin çıkmasına neden oluyor.

Vatan

İzlemek için haberin videosuna TIKLAYINIZ!..