Hikayeleri artık Instagram’dan paylaşmak yeterli!

Sosyal medya devi Facebook, Snapchat’ten esinlendiği hikayeler özelliğini tüm platformlara getirdi. Instagram’da yakaladığı başarıyı diğer platformlarında yakalamayı başaramayan sosyal medya devi, hikayeler özelliğine tek tuşla tüm platformlarda paylaş özelliği getirerek bu sorunu çözmeyi planlıyor.

Hikayeleri artık Instagram’dan paylaşmak yeterli!
Yeni Şafak'ta yer alan habere göre bir zamanlar sadece Snapchat’te bulunan hikayeler özelliği Facebook’un yaptığı atılım ile bünyesindeki tüm platformlarda artık kullanılabilir hale geldi. Hatta söz konusu özellik Instagram’da Snapchat’ten bile daha fazla kullanım oranına ulaşmayı başardı.

Bu başarıya kayıtsız kalamayan Facebook ise bu özelliği tüm platformlarına uygulamaya başladı. En son popüler mesajlaşma uygulaması WhatsApp’a bu özelliği getiren Facebook ne yazık ki beklediği başarıyı mesajlaşma platformunda yakalayamadı.

Hikayeleri artık Instagram’dan paylaşmak yeterli!

Bunun üzerine yeni bir hamle hazırlayan sosyal medya devi Instagram’a yeni bir özellik ekledi. Söz konusu özellik sayesinde Instagram’da yayınlanan hikayeler bir tık ile artık diğer platformlarda da paylaşılabilecek.

Şimdilik Brezilya’da test aşamasında olan bu özellik, kullanıma hazır hale getirildiğinde küresel çapta yayınlanacak. Özelliği hangi tarihte herkese sunulacağı ise henüz belirtilmiyor.