Hilal Cebeci yazdı

Hilal Cebeci; kendisini eleştiren Acun Ilıcalı'ya yeni köşe yazısında cevap verdi... İşte o yazı!..

Hilal Cebeci yazdı

O kadar alışığım ki profesyonel insanlarla çalışmaya ve onların mükemmel ekiplerine... O yüzden son zamanlardaki tuhaf olayları şaşkınlıkla izliyorum..

Bundan bir ay, belki de biraz daha fazla bir zaman önce Gökhan Şükür beni aradı ve Gökhan Şükür; çok sevdiğim ve çok değer verdiğim bir arkadaşımdır...

Bir programla ilgili konuştuk ve bunun yanında Acun’un yeni projesinde yer alıp almayacağımı sordu peşinden de "Çok iyi olur Hilal.. Mutlaka yapmalısın" dedi.. Konuştuk hatta mali boyutuna kadar konuştuk.

Kadroyu kuruyoruz. Acun da senin olmana ’şöööyle yükseldii böylee yükseldii’ dedi ve biz bu konuyla ilgili daha sonra belki on defa telefonda konuştuk. Hatta bir keresinde Acun’un yardımcısı Esat’la da konuştuk...

Daha sonra malum gün ben Twitter’da bunu yazdım. Yazmaz olsaydım hayatımın kabusa döneceğini nereden bilebilirdim ki?..

Gökhan aradı beni Acun çok gerildi böyle şeyler kesinleşince Acun kendi şirketinden açıklama yaparmış bilmem ne... Yahu tamam da bu kadar gerilecek bir şey yok. Yani cinnet geçirecek ne var ki ortada? Yok hilal sen yazıyı kaldır.. Yok ortalık gerildi... Zannedersiniz ki üçüncü dünya savaşı çıktı.. Ne oluyor dedim. Sadece bir program bu.. Sakin olun.. En kötü kadro kesinleşmeden konuşmak istemiyoruz dersiniz olur biter yani bu ne şiddet bu celal?..

Anlamsız bir gerginlik ve beş saat sonra basına gönderilen bizden teklif gitmemiştir yazısı... Bunlar çok çirkin şeyler bir insanı yalancı durumuna düşürmek hiçbir iyi niyetli insana yakışmaz..
Tabi bunun üstüne bende anlattım olanları bu sefer gece bana bir telefon daha tamam sende açıklama yapma acunda yapmayacak artık..


YAZININ TAMAMINI BURADAN OKUYABİLİRSİNİZ...