HÜLYA AVŞAR'IN CEM UZAN İTİRAFI!

Hülya Avşar bu kez Cem Uzan hakkındaki hayli ilginç açıklamalarıyla gündemde. Avşar'ın Uzan'a hafiften bir hayranlığı mı ver ne?

HÜLYA AVŞAR'IN CEM UZAN İTİRAFI!

Hülya Avşar bu kez Cem Uzan hakkındaki hayli ilginç açıklamalarıyla gündemde. Eski medya patronlarından firari Uzan'ın Amerikan merkezli bazı şirketleri dolandırmasını yorumlayan Avşar yine şaşırttı.

Uzan'ın Amerikan merkezli şirketleri dolandırmasını gündeme getiren Avşar hem Uzan'la dalgasını geçti hem de tebrik etti! Konuğu ile sinema sektöründe oyunculara yapılan ödemeleri konuşan Avşar, Milyoner filminin büyük gişesine rağmen oyuncuları olan çocuklara çok küçük bir para vermesin eleştirirken konuyu ABD'li şirketleri dolandıran Cem Uzan'a getirdi.

Sonrasında Uzan hakkındaki hayli ilginç fikirlerini anlatan Avşar o kadar güldü ki derdini tam olarak anlatamadı. Anlaşılan Avşar olayı fazlasıyla eğlenceli bulıyor.

Hülya Avşar: Amerikalıları bir dolandıran Cem Uzan oldu. O'nu da tebrik etmek mi lazım... Adam ciddi ciddi.. Çok komik yaa.. Gülmek mi lazım ağlamak mı bilmiyorum?!. Rezil olduk adamlara gerçi. Ama olsun ya bir Türk kazığı yesinler...

gazeteciler.com

İzlemek için haberin videosuna tıklayınız..