Hülya Koçyiğit müjdeyi verdi!

Eşi Selim Soydan'la Bodrum'da objektife yansıyan Koçyiğit, "Kalbim minnet ve şükran dolu. Bana dua eden, bana iyi dileklerini yollayan herkese çok teşekkür ediyorum." diye konuştu.

Hülya Koçyiğit müjdeyi verdi!
Milliyet'te yer alan habere göre Hülya Koçyiğit kendilerine hoşgeldiniz diyen muhabirlere "Dün geldik yarın da döneceğiz inşallah. Kısa bir tatil." ifadelerini kullandı.
 
"SAĞLIĞIMA KAVUŞTUM"

Bir muhabirin "Sahalara dönecek misiniz tekrar?" sorusuna gülümseyerek "Sağlığımız el verdiği müddetçe her zaman" yanıtını veren Koçyiğit, Amerika'da geçirdiği başarılı operasyonun ardından sağlık durumundaki gelişmeleri şu sözlerle anlattı:

"Böylesine önemli bir ameliyat geçirmeden önce bir tek şey istedim. Benim için dualar edin dedim. Belki de dualar sayesinde tekrar sağlığıma kavuştum. O yüzden kalbim minnet ve şükran dolu. Bana dua eden, bana iyi dileklerini yollayan herkese çok teşekkür ediyorum. Çok şükür sağlığım yerinde. Ciğerlerimin tekrar eski işlevini yapar hale gelmesi için yürüyüş yapmam gerekiyor. Yüzmem gerekiyor. Ciğerlerimi tekrar genişletmem gerekiyor. Bu da biraz zaman alacak bir şey."