Hülya Koçyiğit'in sağlık yürüyüşleri

New York’ta akciğer kanseri ameliyatı olan ve Central Park’ta sağlık yürüyüşüne çıkan Koçyiğit, hayranlarına kendisine verdikleri destek için teşekkür etti.

Hülya Koçyiğit'in sağlık yürüyüşleri
Sabah'ta yer alan habere göre akciğerindeki kanserli bölge nedeniyle geçen ay ABD New York'taki Presbyterian Hastanesi'nde operasyon geçiren Yeşilçam'ın usta oyuncusu Hülya Koçyiğit, Central Park'ta eşi Selim Soydan ile sağlık yürüyüşüne çıktı. Bir hafta sonra Türkiye'ye döneceğini söyleyen Koçyiğit, "1 hafta sonra inşallah uçak yolculuğu yapabileceğim. Bu nekahet dönemini parkta yürüyerek geçiriyorum. Çünkü doktor yürümemi tavsiye etti." dedi.

CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN'A ÖZEL TEŞEKKÜR

Koçyiğit, bu süreçte dua ve iyi dilek mesajlarıyla kendisine destek olanlara minnettarlığını dile getirerek "Başta Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan ve eşine, Başbakanımıza, bakanlarımıza, iş adamlarına, sanatçı kardeşlerime, sporculara minnettarım. Ama beni en çok duygulandıran yıllarca gönlünde bana yer açan bütün seyircilerime yürekten teşekkür ediyorum." diye konuştu.

Kanser teşhisinin nasıl konulduğunu anlatan Koçyiğit "Kızım göğüs kanseri olmuştu. Benim de doktora görünmemi tavsiye etmişti. Çekilen tomografide küçük bir nodüle rastlanmıştı. İki senedir 6 ayda bir geldim. Fakat son tomografide kanser teşhisi konuldu. Doktor 'Hemen ameliyat edersem, iyi olur çünkü baştan yakaladık' dedi." ifadelerinde bulundu.