Huzurevinde büyük yangın paniği!..

Edirne’de bir huzurevinde sigaradan çıktığı iddia edilen paniğe yol açtı.

Huzurevinde büyük yangın paniği!..
İHA'nın haberine göre, Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü'ne bağlı huzurevi binasında akşam saatlerinde çıkan yangın, paniğe yol açtı. Binanın ikinci katında kalan yaşlı bir kadının söndürmediği sigarasından çıktığı iddia edilen yangın, güvenlik görevlisinin olayı fark ederek haber vermesi üzerine olay yerine gelen itfaiye ekipleri tarafından söndürüldü.

Yangında panik yaşayan huzurevi sakinleri dumandan etkilenmemeleri için huzurevinin salonuna indirildi. Olayda yaralanan olmazken, yaşlı kadının bulunduğu oda tamamen kül oldu.

Bu arada, huzurevi sakinlerinin hemen hemen tamamının odalarında yemekleri almak için beklediği sırada yangının yaşanması, olası bir felaketi önledi.

BASIN MENSUPLARINA SALDIRI

Öte yandan, huzurevindeki bir görevli İHA muhabirinin görüntü kamerasına engel oldu. “Şu anda yetkili müdürüm gelmediği için görüntü almanıza izin vermeyeceğim” diyen görevlim ve başka bir kişi muhabirin kamerasını almaya çalışınca arbede yaşandı. Polisin araya girmesi sonucu her iki kat görevlisi de bölgeden uzaklaştırıldı.

Yangının çıkış nedeniyle ilgili inceleme başlatıldı. 

Olay yerinden görüntüleri haberin videosuna tıklayarak izleyebilirsiniz...