İbiza’da tatlı hayat

Dünyanın en iyi oyuncuları Lionel Messi, Suarez ve Fabregas, 150 milyon euroluk yatla İbiza’da tatile çıktı.

İbiza’da tatlı hayat
Takvim'de yer alan habere göre yeşil sahaların yıldızları, futbol sezonunu kapadı. Tatil sezonunu açtı. Barcelona'nın en pahalı futbolcuları olan dünya starları Lionel Messi ve Luis Suarez ile Chelsea'nin orta saha oyuncusu Cesc Fabregas birlikte İbiza'ya açıldı.

Barcalı iki yıldız oyuncuyu, günlük kirası 10 bin euro olan 150 milyon euroluk yata davet eden Chelsea'li Cesc Fabregas, "Eski takım arkadaşlarımla birlikte olmaktan büyük mutluluk duydum" dedi. Üçlü, aileleri ile birlikte ışıl ışıl güneşin, pırıl pırıl denizin tadını çıkardı. Messi, eşi Antonella Roccuzzo ve oğulları Thiago ve Malteo ile birlikte harika vakitler geçirdi.

Oğluyla yaptığı jet-ski turu, nefesleri kesti. Suarez'in ise yatın güvertesinden denize atlaması, yürekleri ağızlara getirdi. Yıldız oyuncunun, iyi bir yüzücü olduğu gözlemlendi. Kızı ile jet ski keyfi de görülmeye değerdi.

Bu tatili manşetlere çıkaran İspanyol ve Avrupa basınından, ilginç yorumlar da geldi. Sosyal medya, üçlünün futbol piyasasındaki değerinin toplam 350 milyon Euro olduğunu yazarak espri yaptı: Yatın değeri 500 milyon euro!..

İbiza’da tatlı hayat

İbiza’da tatlı hayat - Resim : 2

Konular Spor Haberleri