İbrahim Büyükak'ın düğününde büyük gerginlik!

İbrahim Büyükak'ın düğününe sevgilisi Berfu Yıldız'la katılan Eser Yenenler büyük şok yaşadı. Eski sevgilisi Dila Tarkan'la burun buruna gelen Eser ne yapacağını şaşırdı.

İbrahim Büyükak'ın düğününde büyük gerginlik!
Güneş'in haberine göre çapkınlıklarıyla dillere destan olan Eser Yenenler 2016 yılında sosyetik güzel Dila Tarkan'la aşk yaşamıştı. Hatta o dönemde parasız olmasına rağmen sosyetik sevgilisini Bali'ye tatile götürmek için banka kredisi çektiğini, ayrıldıktan sonra da borç ödediğini anlatmıştı. Bir süredir de 2015 Miss Turkey 4. güzeli Berfu Yıldız'la birlikte olan Eser Yenenler Üç Adam ekibinden yakın dostu İbrahim Büyükak'ın düğününde şoke oldu.

FİLMİNDE OYNATMAMIŞTI

İbrahim Büyükak senaryosunu kendisinin yazdığı filmde Oğuzhan Koç'la kamera karşısına geçmiş fakat Eser'i kadroya almamıştı. Büyükak'ın bu hareketi aralarının açık olduğu şeklinde yorumlanmıştı. Düğünde yaşanan olaylar da bunu doğrular nitelikteydi. Çünkü davetli listesinden habersiz olan Eser Yenenler sevgilisi Berfu Yıldız'la birlikte güle oynaya düğün alanına geldi. Karşısında eski aşkı Dila Tarkan'ı görünce şoke olan ünlü oyuncu kaçacak yer aradı. Berfu Yıldız da bu duruma bozulunca törende gergin anlar yaşandı.

Balayını bedavaya getirdi

İbrahim Büyükak'la Nurdan Beşen Beykoz Kundura Fabrikası’nda 200 kişilik davetlinin katılımıyla evlendi. Düğün sonrası Acun Ilıcalı yaptığı Instagram paylaşımında 'Kardeşim ömür boyu mutluluklar. Balayında Dominik'e gelip birleşme partisinde çıkmayı istemen ne kadar güzel. Şeyma'yla çok sevindik' yazdı. Görenler 'İbrahim balayını da bedavaya getirdi' şeklinde espri yaptı.