İbrahim Çelikkol'un gizemli sevgilisi!

Başarılı oyuncu İbrahim Çelikkol, yeni bir aşka Alaçatı’da yelken açtı. Çelikkol ve gizemli sevgilisi bir eğlence mekanında başbaşa yemek yedi, yeni yılı Alaçatı sokaklarında karşıladı...

İbrahim Çelikkol'un gizemli sevgilisi!
Yeni Asır Gazetesi'nden Kahraman Durak'ın haberine göre yaz aşklarıyla bilinen Çeşme ve Alaçatı bu sene yılbaşı gecesinde yılın ilk aşk bombasına da ev sahipliği yaptı. Ünlü oyuncu İbrahim Çelikkol, genç sevgilisi ile yeni yılı Alaçatı'da karşıladı. İlk olarak birlikte akşam yemeği yiyen ikili daha sonra ise Alaçatı sokaklarında gezerek 2017'ye merhaba dedi. Çelikkol ve sevgilisine Alaçatı'da hayranları yoğun ilgi gösterdi.

MUTLU BİR ADAM

Sokakta yürümekte zorlanan İbrahim Çelikkol ve gizemli sevgilisi sabahın ilk ışıklarına kadar eğlendi. Gece boyu sevgilisi ile el ele gezen İbrahim Çelikkol, mutlu ve rahat tavırları ile dikkat çekti. Yeni aşkını gizlemek gibi bir çabası olmadığı gözlenen ünlü oyuncu bu mutluluğunu hayranlarının fotoğraf çekmek isteklerini de kırmayarak göstermiş oldu.

ÇELİKKOL GÜZEL OYUNCULARIN GÖZDESİ

İbrahim Çelikkol hem sinema hem de televizyon dizilerindeki performansı ile geniş bir hayran kitlesine kavuşurken aynı zamanda ünlüler dünyasında da güzel oyuncuların gözdesi olmayı başardı.

Ekranlara çıktığı günden itibaren Özgü Namal, Asuman Krause, Deniz Çakır, Sinem Kobal, Tuğba Ekinci İvana Sert, Yasemin Allen gibi isimlerle adı anılmıştı...