İbrahim Erkal ameliyattan çıktı

Ameliyattan çıkan İbrahim Erkal için kritik saatler başladı... Doktorlar kanama olan bölgenin temizlendiğini ve ilk 72 saatin çok önemli olduğu belirtti.

İbrahim Erkal ameliyattan çıktı
KRİTİK SAATLER BAŞLADI

Hürriyet'te yer alan habere göre
geçirdiği beyin kanamasının ardından Beşiktaş'ta özel bir hastaneye kaldırılan İbrahim Erkal, ameliyattan çıktı.  Yaklaşık 2 buçuk saat süren ameliyatın ardından Erkal'ın tedavisi yoğun bakımda devam ediyor. Sanatçının sağlık durumunun ciddiyetini koruduğu belirtildi. Doktorlar kanama olan bölgenin temizlendiğini ve ilk 72  saatin çok önemli olduğu belirtti.

ŞOFÖRÜN İFADESİ ALINDI

Sanatçı İbrahim Erkal'ı olay gecesi evine getiren şoförün polis tarafından ifadesi alındı. Maltepe İlçe Emniyet Müdürlüğünde ifadesi alınan şoför “İbrahim abi yemekten sonra kalktı. Onu kendi aracıyla evine kadar bıraktım. Kapıya kadar götürme teklifimi kabul etmedi" dedi. Erkal, baygın halde yaklaşık 1,5 saat otoparkta kalmıştı.

İbrahim Erkal, 10 gün önce 3’üncü kez baba olmuştu...

Öte yandan İbrahim Erkal’ın 10 gün önce üçüncü çocuğunun dünyaya geldiği ve adını da ’Elifsu’ koyduğu öğrenildi.

Hastaneye gelen Büyükçekmece Belediye Başkanı Hasan Akgün, basın mensuplarına yaptığı açıklamada "10 gün önce bir kız çocuğu oldu. Allah önce çocuklarına sonra hepimize bağışlasın diye dua ediyoruz" şeklinde konuştu.

İbrahim Erkal ameliyattan çıktı