İBRAHİM KAŞ HAKKINDA ÇARPICI İDDİALAR..

"Çok Güzel Hareketler Bunlar" proğramının oyuncusu Neşe Kaş'ın iki yıl önce evlendiği futbolcu eşi İbrahim Kaş'tan ayrılmak için açtığı davaya devam edildi.

İBRAHİM KAŞ HAKKINDA ÇARPICI İDDİALAR..

Kadıköy Adliyesi’nde yapılan duruşmaya katılan Neşe Kaş, boşanma isteğine gerekçe olarak İbrahim Kaş’ın sevgilisi olduğunu ve kumar oynadığını belirterek sorumsuzluğundan yakındı.

Neşe Kaş ile Beşiktaşlı futbolcu İbrahim Kaş’ın iki yıllık evlilikleri bitiyor.Bu gün ikinci kez görülen duruşmaya Kadıköy Adliyesi’nde devam edildi. Duruşmaya İbrahim Kaş katılmazken, Neşe Kaş ve annesi Ayşegül Çiftlikli ile avukatları hazır bulundu.

Tanık olarak dinlenen Ayşegül Çiftlikli, kızının İbrahim Kaş ile iki yıl önce evlendiğini nikahtan iki gün sonra ise İbrahim Kaş’ın kampa katıldığını belirtti.İbrahim Kaş’ın İspanya’nın Getafe takımına transferinden sonra 10 ay boyunca Mardrit’te yaşamak zorunda kaldığını belirten Çiftlikli, "İbrahım, evliliklerinin duyulmasını istemiyor ve sürekli kızımı tehdit ediyordu. Kızım bana, evlilikten sıkıldığını, sürekli hizmetçi gibi kullanıldığını söylüyordu. Kızıma maddi olarak hiçbir katkısı olmuyor, ben destek veriyordum"dedi.

"KUMAR OYNUYORDU"

Kızının kendisine İbrahim Kaş’ın kumar oynarken çekilen resimlerini gösterdiğini söyleyen Ayşegül Çiftlikli, "İbrahim’in eve gelmediği dönemlerde gece eğlencelerine gittiğini internetteki kayıtlarda gördüm. Facebook’taki bir mesajında ise kadının birinden, ’Dün gece çok güzeldi, tekrar buluşalım’ yazılı mesajını gördük" dedi. Anne Çiftlikli kızının yaşadıkları sıkıntıları anlatırken gözyaşlarına hakim olamadığı gözlendi.

Duruşma, diğer tanıkların dinlenmesi ve dosyadaki eksik evrakların tamamlanması için ertelendi.

NEŞE KAŞ "SORUMSUZDU"

Adliyeden çıkan anne-kız yaptığı açıklamada İbrahim Kaş’ın evlilikte yaptığı sorumsuzluğu mahkemeye gelmeyerek devam ettirdiğini belirterek "Ben tanıklarımı dinlettim. Boşanma davası, kendisi bir şey yapmadığı için duruşma hala devam ediyor" dedi. Bir gazetecinin, annesi Ayşegül Çiftlikli’nin duruşmada tanık olarak verdiği beyanda, damadının "kumar oynadığı" ve kızına "şiddet uyguladığı" iddiasında bulunduğunu hatırlatması üzerine de Neşe Kaş, "Bu konu hakkında yorum yapmayacağım" diye konuştu.

Vatan