İbrahim Kutluay ve Edvina Sponza bu kez kaçamadı!

Demet Şener, eşi İbrahim Kutluay'ın kendisine ihanet ettiği gerekçesiyle boşanma davası açmıştı. Çekişmeli geçen boşanma davası devam ederken Kutluay, yasak aşkıyla birlikteliğine devam ediyor. Kutluay ve Sponza ikilisi geçtiğimiz gün birlikte aynı evden çıkarken görüntülendi.

İbrahim Kutluay ve Edvina Sponza bu kez kaçamadı!
Sözcü Gazetesi'nden Ömercan Altay'ın özel haberine göre İbrahim Kutluay, Demet Şener’le evliliği sırasında gönlünü Edvina Sponza’ya kaptırmıştı. Yaşanan bu ihaneti öğrenen manken Demet Şener, kendisinden af dileyen eşi Kutluay’ı affetmeyerek yollarını ayırmak adına mahkemeye başvurmuş ve dava açmıştı. Üzerinden aylar geçmesine rağmen bir türlü boşanamayan çiftten İbrahim Kutluay, yasak aşkı Edvina Sponza ile evinden çıkarken görüntülendi.

İbrahim Kutluay ve Edvina Sponza bu kez kaçamadı!

İbrahim Kutluay, uğruna evliliğini bitirmeyi göze aldığı yasak aşkı Edvina Sponza ile davası devam etmesine rağmen birliktelik yaşamaya devam ediyor. Kutluay ve Sponza ikilisi Kutluay’ın Taksim’de yer alan evinden çıkarken objektiflere yansıdı.

İkili birbirinden uzak bir şekilde evden çıkmayı tercih ederken, birlikte görüntü vermemek adına önden İbrahim Kutluay çıkarken ardından da Edvina hızlı adımlarla evi terk etti.