İbrahim Tatlıses vurulduğunu bilmiyor!

İbrahim Tatlıses’e, ruhsal çöküntü yaşamaması için silahlı saldırıya uğradığı söylenmedi...

İbrahim Tatlıses vurulduğunu bilmiyor!

İstanbul’da Beyaz TV’deki programı çıkışı 13 Mart gecesi 13 yıllık hasmı Uçmak’ın adamları tarafından Kalaşnikof’lu saldırıda ağır yaralanan İbrahim Tatlıses’ten ‘suikast’ gizlendi. Halen Maslak Acıbadem Hastanesi’nde tedavisi süren Tatlıses’e doktorları ruhsal çöküntü yaşamaması için suikast girişiminde bulunulduğunu söylemedi.

Tedavi sürecini olumsuz etkileyebileceği gerekçesiyle gerçeğin saklandığı ünlü türkücüye,makamotomobilinin ön koltuğunda oturduğu sırada trafik kazası geçirdiği, emniyet kemeri takılı olmadığı için de başını ön cama vurarak yaralandığı anlatıldı. Doktorları, Tatlıses’i ziyaret eden yakınlarını da bu konuda uyardı. Ara ara ‘Bana ne oldu? Neden buradayım?’ gibi sorular yönelttiği öne sürülen Tatlıses’in odasında televizyon ve radyo bulunmuyor.

CD DİNLİYOR

BaşhekimProf. Dr. Çağlar Çuhadaroğlu, “Sanatçının sağlığının olumluya gittiği gözlenmiştir. Ayrıca, çeşitli aralarla, gün içerisinde kendisi için hazırlanmışmüzik CD’si dinlemektedir. Anlaşılır ve odasındaki sağlık personelinin duyabileceği bir şekilde konuşmaya devam etmektedir” diye konuştu.

Iraklı ortağı ziyaret etti

Silahlı saldırı sonucu yaralanan İbrahim Tatlıses’in, Kuzey Irak’ta inşaat işlerindeki ortağı Rojdi Said Kadir, Erbil’den İstanbul’a geldi. Maslak Acıbadem Hastanesi’ne gelerek sanatçıyı ziyaret eden Kadir’i kapıda Tatlıses’in oğulları İdo ve Ahmet Tatlı karşıladı. Karşılamada Kadir’in Tatlıses’in oğullarına sarıldığı görüldü. Hastaneye girdikten sonra bir süre dinlenen Said Kadir daha sonra Tatlıses’i ziyaret etti.

‘TATLISES, ROJDİ’NİN NAMUSUDUR’

Ziyaretin ardından Rojdi Sait Kadir, Tatlıses’in oğlu Ahmet Tatlı ile birlikte yaptığı açıklamada, “Allahıma çok şükür. Allah kardeşime güç kuvvet verdi. Çok iyi. Yaptığı yardımlardan dolayı Allah onu korudu. Ne kadar iyilik yaparsak o kadar iyilik geri döner. Benim de kalbim buraya gelip bilgi almasaydım rahat olmazdı. Allahıma çok şükür ki Ahmet kardeşimi gördüm. Tatlıses’in durumu ile ilgili bilgi aldım. Şimdi çok rahatım. Bütün dünya bilsin ki İbrahim Tatlıses doktor Rojdi’nin namusudur, şerefidir. Tatlıses’i göremedik, durumu ile ilgili bilgi alabildik” dedi. Rojdi Kadir geniş güvenlik önlemi altında hastaneden ayrıldı.