İbrahim Tatlıses'e 1.600 lira maaş bağlanacak!

İzmir Tepecik Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nden aldığı heyet raporuyla malulen emekliliğe hak kazanan ünlü türkücü İbrahim Tatlıses’in maaşı netleşti. Tatlıses’e bin 600 lira maaş bağlanacak.

İbrahim Tatlıses'e 1.600 lira maaş bağlanacak!
Yeni Asır Gazetesi'nden Fatih Şendil'in haberine göre 'malulen emekli' olmak için geçtiğimiz haftalarda heyet raporu almak üzere İzmir Tepecik ve Araştırma Hastanesi'ne başvuran "İmparator" lakaplı ünlü türkücü İbrahim Tatlıses'in alacağı emekli maaşı da büyük oranda netleşti. Tatlıses'in malulen emeklilik hakkı kazandığı, gerekli işlemlerin tamamlandığı ve malulen emekli olduğu için 1600 TL civarında bir emekli maaşı alacağı öğrenildi.

YENİ ASIR ORTAYA ÇIKARDI

Yeni Asır, geçtiğimiz günlerde hastanede hayranlarının kendisini tanıması ve aşırı ilgi göstermesi üzerine işlemlerini yarım bırakarak hastaneden ayrılan Tatlıses'in malulen emeklilik için heyet raporu almak için başvuru yaptığını ortaya çıkarmıştı. Olay, magazin gündeminin en çok konuşulan konusu haline gelirken Tatlıses, malulen emekli olmak istediği iddialarını reddederek hastaneye diş problemleri için gittiğini söylemişti.

Ancak, Tatlıses'in kentte birçok ağız ve diş sağlığı merkezi bulunmasına rağmen diş tedavisi için sadece 2 diş polikliniği olan Tepecik Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ni seçmesi inandırıcı bulunmamıştı. Tatlıses, geçtiğimiz günlerde hastaneye yeniden gitmiş ve rapor işlemlerini tamamlamıştı.

İbrahim Tatlıses'e 1.600 lira maaş bağlanacak!