İdil Fırat ve Engin Öztürk'ün aşk derbisi

Koyu Fenerbahçeli İdil Fırat, önceki akşam Engin Öztürk'le Eskişehirspor maçını izledi. Sevgilisinin memleketi Eskişehir'e giden sosyetik güzel, burada Öztürk'ün ailesi ile bir araya gelip düğün sinyali verdi...

İdil Fırat ve Engin Öztürk'ün aşk derbisi
Takvim'de yer alan habere göre geçtiğimiz yaz başlayan aşklarıyla çok konuşulan İdil Fırat ile Engin Öztürk'ün ilişkisi, adım adım evliliğe ilerliyor. Önceki hafta birlikte Paris'te tatil yapan ünlü çift, önceki akşam ise Engin Öztürk'ün memleketi Eskişehir'deydi. Koyu bir Fenerbahçe taraftarı olan İdil Fırat, takımının Eskişehirspor'la yaptığı mücadeleyi Atatürk Stadyumu'nda izledi.

AİLEYE ÇOKTAN GİRDİ

Maç sonucuyla yüzü gülen taraf sosyetik güzel olurken koyu bir Eskişehirspor taraftarı olan Engin Öztürk ile tribünde bol bol fotoğraf çektirdi. Daha önce de oyuncu sevgilisinin aile fertleriyle bir araya gelen İdil Fırat, önceki akşam da müstakbel kayınvalidesi, kayınpederi ve Öztürk'ün yeğenleriyle buluştu. Yazdan beri doludizgin devam eden aşkları, adım adım evliliğe koşan ünlü çift, baba Önder Fırat'tan da onay aldı.

PLANLAR BAŞLADI

Daha önce İdil Fırat'ın kardeşiyle bir araya gelen Engin Öztürk'ün babadan çıkan onayla da çok mutlu olduğu öğrenildi. Ünlü çiftin, bu sene içerisinde nikah masasına oturmak için plan yaptıkları da konuşulanlar arasında.

BABADAN ONAY ÇIKTI

Avukat Önder Fırat'ın isteğiyle Engin Öztürk'le ilgili sosyal medyada paylaşım yapmayan İdil Fırat'ın bu kuralı bozması, "Babadan onay çıktı" dedirtti.