İdil Fırat'tan duygulandıran satırlar

Fenerbahçe spor kulübü eski yöneticisi işadamı Önder Fırat’ın kızı İdil Fırat geride bıraktığımız hafta vefat eden anneannesi Seyhan İdil’in ardından duygusal satırlar yazdı.

İdil Fırat'tan duygulandıran satırlar
Sözcü'de yer alan habere göre İdil Fırat, anneannesinin vefatının üzerinden bir hafta geçtikten sonra yaptığı paylaşımda son derece duygusal ifadelere yer verirken, bir yandan da onunla çekilmiş eski fotoğraflarını paylaştı.

İşte İdil Fırat’ın o satırları: “Bugün tam bir hafta oldu canımdan can kopalı… Merhameti, vicdanı, hakkaniyeti, edebi, adabı öğrendiğim; Zarafetin, güzelliğin, ahlakın ve varolan tüm güzel değerlerin bendeki sözlük anlamı olan anneannem; nasıl ki son nefesinde eleleydik, benim son nefesime kadar da elin elimde, sırtımda, kalbimin en saklı köşesinde kalacak…

Üzerimde en çok emeği olan, beni büyüten, gözünden sakınan melek anneannem, seni kelimelerimin tarif edemeyeceği kadar çok seviyorum… Gözün arkada kalmasın, dedem burada bana emanet. Bu zor zamanımızda yanımızda olan ve acımızı paylaşan herkese çok teşekkür ederiz. Allah razı olsun, eksik olmayın…”

İdil Fırat'tan duygulandıran satırlar