İdil'den yakışıklı sevgilisine büyük sürpriz!

Sosyetik güzel İdil Fırat, Engin Öztürk'e 29. yaş gününde sürpriz parti organize etti. Fırat, aşk dolu pozlarıyla da Öztürk'e olan aşkını herkese ilan etti.

İdil'den yakışıklı sevgilisine büyük sürpriz!
Aşk Kadını

Takvim'de yer alan habere göre
 cemiyet hayatının en gözde güzelleri ile yakışıklı oyuncular arasındaki aşka bir yenisi eklendi. İdil Fırat, gönlünü genç kızların sevgilisi Engin Öztürk'e kaptırdı. Ünlü çift, geçtiğimiz gün verdikleri el ele pozla 2 aylık aşklarını ilan etti. Çeşme'de ortak arkadaşları aracılığıyla tanışıp aşık olduğu Öztürk'e sosyetik güzelden önceki gün de büyük bir jest geldi. İdil Fırat, 29 yaşına basan yakışıklı oyuncuya sürpriz bir yaş günü partisi
hazırladı.

'İYİ Kİ VARSIN...'

Engin Öztürk'ün tüm arkadaşlarını bir araya getiren sosyetik güzel, sevgilisine özel bir de pasta hazırlattı. Pastayı yakışıklı oyuncuyla birlikte kesen İdil Fırat, bu sırada çekilen romantik kareyi de instagram'da paylaşıp altına şöyle not düştü: "İyi ki varsın..." Ünlü çiftin, sosyal medyada da ilan edilen aşklarına özellikle Engin Öztürk'ün hayranları ve Fırat'ın sosyetik dostlarından tebrik mesajları yağdı.

Engin Öztürk, üzerinde motosikletle giden bir filin ve doğum yeri Eskişehir'in formasının olduğu pastasını instagram'da paylaşıp sosyetik sevgilisine teşekkür etmeyi ihmal etmedi.

İdil'den yakışıklı sevgilisine büyük sürpriz!