İhanet eden kocasını kızgın yağ ile yaktı!...

İzmir'in Bornova ilçesi Yunus Emre Mahallesi'nde 33 yaşındaki Ç.E., kendisini başka bir kadınla aldatan kocası 28 yaşındaki F.E.'yi vücuduna kızgın yağ dökerek yaktı.

İhanet eden kocasını kızgın yağ ile yaktı!...

Hastaneye kaldırılan F.E.'nin ağır yaralı ve hayati tehlikesi olduğu bildirilirken kocasını kızgın yağ ile yakan Ç.E. polis tarafından yakalandı.

Olay dün gece saat 03.15 sıralarında Yunus Emre Mahallesi 7517 Sokak No 17'de meydana geldi.

İddialara göre eşi Ç.E.'yi başka bir kadınla aldatıp kadını hamile bırakan ve bir alışveriş merkezinde çalıştığı öğrenilen 4 çocuk babası F.E., bu durumu öğrenen eşiyle tartışmaya başladı.Tartışmadan sonra sinirlerine hakim olamayan genç kadın, eşi F.E. uyuduktan sonra mutfakta yağ kızdırdı. Eşinin uyumasını fırsat bilen Ç.E., kocası uyuduğu sırada kızgın yağı başından aşağı dökerek evinden hızla uzaklaştı.

Kızgın yağın üzerine dökülmesiyle birlikte çığlıklar atan F.E.'nin sesine uyanan komşuları durumu 112 sağlık ekiplerine bildirdi. Olay yerine gelen sağlık ekipleri yaptıkları ilk müdahalenin ardından F.E.'yi ambulansla Ege Üniversitesi Hastanesi Acil Servisi'ne kaldırdı.

Genç adamın durumunun ağır olduğu ve hayati tehlikesinin sürdüğü belirtilirken, karısı Ç.E., polis ekipleri tarafından yakalanarak gözaltına alındı. Sağlık raporu için Bornova Türkan Özilhan Devlet Hastanesi'ne getirilen Ç.E. hastane çıkışı gazetecilere "Başka bir kadınla ilişkisi varmış. Ben evde 4 çocuğumla birlikte aç yaşamaya çalışırken kocam başka kadına bakıyor" diye açıklama yaptı. Ç.E.'nin emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edileceği öğrenildi.