İki Hollandalının tatlı rekabeti!...

İnteraktif Pazarlama Zirvesi'ne katılan Kuyt, bir katılımcının Sneijder'a yönelttiği "14 yaşımdan beri Kadıköy'de galibiyet göremiyorum. Bu defa olacak mı" sorusuna araya girerek 'Hayır' deyince kahkaha tufanı yaşandı...

İki Hollandalının tatlı rekabeti!...

Hollandalı yıldızlar Wesley Sneijder ve Dirk Kuyt'ın Kadıköy'de Galatasaray'ın Fenerbahçe'yi 14 yıldır yenememesi iddialı açıklamalara neden oldu. Sneijder'e yöneltilen "En en son Galatasaray, Kadıköy'de Fenerbahçe'yi yendiğinde 14 yaşındaydım. 14 sene geçti Kadıköy'de galibiyet görmedim. Bu sezon kazanacak mıyız" sorusuna Dirk Kuyt, araya girerek 'Hayır' cevabını verince salonda gülüşmeler oldu. Sneijder ise "Önümüzdeki ilk maçta bunu göreceksiniz" cevabını verdi.

'2 MAÇTIR İYİYİZ FENER DAHA İYİ OLACAK!'

Avrupa Kupaları'ndan men edilmelerinin hayal kırıklığını yaşadıklarını söyleyen Kuyt, "Bazen hayatta herşeyi kontrol edemezsiniz. Maalesef alınan karar gereği Avrupa kupası dışındayız. Artık bundan sonra lig ve Türkiye Kupası'nı kazanmaya odaklanacağız. Takım olarak son iki maçta güzel işler çıkardık. Daha da güzel olacağına inanıyorum" diye konuştu.

'TRANSFER OLURKEN İLK KUYT'I ARADIM...'

G.Saraylı yıldız Sneijder İstanbul'da olmaktan mutlu olduğunu söyledi. Transfer olmadan önce ilk başta Kuyt'ı aradığını ifade eden Sneijder, "İstanbul'da tabiki görüşüyoruz. Galatasaray'a transfer olmadan önce de Kuyt'ı aradım. Bilgi edindim. Harika bir şehirdeyim. Farklı bir ülkede insanın yakın bir arkadaşının olması çok güzel" diye konuştu.

TAKVİM İNTERNET SİTESİ


 

Konular Spor Haberleri