İki kardeş kaza kurbanı!

Antalya’da yetiştirme yurdunda büyüyen iki kardeş, doğum günü için annelerine giderken, üst geçidi kullanmayınca bir otomobilin çarpması sonucu öldü.

İki kardeş kaza kurbanı!
Sabah'tan Erdoğan Öztürk'ün haberine göre Antalya'da, anne ve babaları ayrılan Çağlar ve Sinan Yılmaz kardeşler, Sosyal Hizmetler ve Çocuk Esirgeme Kurumu'nda devlet koruması altında büyümüştü. İki kardeşten Sinan Çağlar'ın (23), bugün doğum günüydü.

Önceki gün, kutlama programı yapmak için buluşan iki kardeş, akşam saatlerinde de Kepez ilçesinde oturan annelerinin evine gitmek üzere yola çıktı. Ancak Düdenbaşı Mahallesi'ndeki Gazi Bulvarı'nda, yaklaşık 50 metre ileride yaya üst geçidi olmasına rağmen, refüjü bariyerlerle kapalı yoldan karşıya geçmeye kalktılar. Bariyerleri atlayan ve el ele tutuşan kardeşler yolun karşısına geçtikleri sırada Adem Y. (32) yönetimindeki otomobilin altında kaldı. Ağır yaralanan kardeşlerden Sinan Yılmaz özel bir hastaneye, Çağlar Yılmaz ise Antalya Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne götürüldü.

TOPRAĞA VERİLDİLER

Ancak doktorların tüm çabalarına rağmen ikisi de kurtarılamadı. Otomobil sürücüsü Adem Y. ise gözaltına alındı. Yapılan otopsinin ardından iki kardeşin cenazelerini anneleri Hanife Demir ve kız kardeşleri Sinem Gündoğan teslim aldı. Tabutlar morgdan çıkarıldığı sırada, anne Hanife Demir önce tabuta sonra cenaze aracına sarılarak gözyaşları içinde feryat ederken, kardeşleri Sinem Gündoğan ise "İkisi birden gitti. Bu acıya ben nasıl dayanacağım" diyerek gözyaşlarına boğuldu.

İki kardeş daha sonra Kurşunlu Mezarlığı'nda gözyaşları arasında toprağa verildi.