İki oğul, bir baba ve 102 bıçak darbesi...

KIRKLARELİ'nin Vize İlçesi'ne bağlı Kızılağaç Köyü'ndeki villasında geçen ay kanlar içindeki cesedi bulunan emekli 55 yaşındaki Sinan Terzi'nin, oğlu 25 yaşındaki Semih Terzi tarafından öldürüldüğü ortaya çıktı.

İki oğul, bir baba ve 102 bıçak darbesi...

KIRKLARELİ'nin Vize İlçesi'ne bağlı Kızılağaç Köyü'ndeki villasında geçen ay kanlar içindeki cesedi bulunan emekli 55 yaşındaki Sinan Terzi'nin, oğlu 25 yaşındaki Semih Terzi tarafından öldürüldüğü ortaya çıktı. İstanbul'da yakalanarak gözaltına alınan ve sorgusunda suçunu itiraf eden Semih Terzi ile beraberindeki kardeşi 22 yaşındaki Sercan Terzi, çıkarıldıkları mahkemece tutuklanırken, yapılan otopside Sinan Terzi'nin 102 kez bıçaklandığı belirlendi. Semih Terzi'nin ifadesinde, babasının vücuduna sapladığı 2 bıçağın kırıldığı ve 3'üncü bıçakla öldürmeye devam ettiğini söylediği öğrenildi.

OTOMOBİLLE KAÇTILAR

Olay geçen 10 Ekim günü Vize İlçesi'ne 21 kilometre uzaklığındaki 800 nüfuslu Kızılağaç Köyü'nde meydana geldi. İstanbul'da oturan Sinan Terzi, bahçe içindeki villasının tadilatı için Kızılağaç Köyü'ne geldi ve bir ustayla anlaştı. İddiaya göre, gece saatlerinde Semih Terzi ve kardeşi Sercan Terzi, arkadaşları E.V. ve E.T. ile İstanbul'dan tatil yapmak için kimsenin olmadığını düşündükleri köydeki villaya geldi. E.V. ve E.T. otomobilde beklerken, villaya giren 2 kardeş, karşılarında babalarını görünce şaşırdı. Semih ve Sercan Terzi kardeşler, babalarına, arkadaşlarıyla birlikte geldiklerini, villada birkaç gün ;geçirip dinlenmek istediklerini söyledi. Ancak baba Sinan Terzi buna izin vermedi. Bunun üzerine, baba ve 2 oğlu arasında tartışma çıktı. Tartışma büyüyüp kavgaya dönüşünce öfkeden deliye dönen Semih Terzi, babasını defalarca bıçaklayarak öldürdü. Ardından iki kardeş ve arkadaşları geldikleri otomobille köyden ayrılıp İstanbul'a döndü.

Sabah tadilat için villaya gelen usta, Sinan Terzi'yi kanlar içinde yerde yatarken görünce jandarmaya haber verdi. Yapılan incelemelerin ardından otopsi için İstanbul Adli Tıp Kurumu'na gönderilen Sinan Terzi'nin; 3 ayrı bıçakla 102 darbeyle öldürüldüğü belirlendi.

KAYIPLARA KARIŞTILAR

Olaydan sonra araştırma başlatan jandarma, Sinan Terzi'nin 2 oğlunun ortadan kaybolduğunu belirledi. 2 kardeş, cinayet şüphelisi olarak aranmaya başlandı. Yaklaşık bir aydır sürdürülen çalışma ve teknik takibin ardından; dün E.V. ve E.T. ile birlikte anne L.T. ve 2 kardeş İstanbul'da gözaltına alınarak Vize'ye getirildi.

İlçe Jandarma Komutanlığı'nda; alınan ifadesinde cinayeti itiraf eden Semih Terzi, "Olay günü 4 arkadaş Kızılağaç Köyü'ne tatil amaçlı gittik. Arkadaşlar arabada beklerken, kardeşimle birlikte villaya ;girince karşılaştığımız ;babamla konuşmak istedik. Evde kalmak istediğimizi söyledim. Babam da izin vermeyince tartışma çıktı. Ben de sinirlerime hakim olamayınca öldürdüm" dedi. Sercan Terzi ise verdiği ifadede, "Tartışma sürerken başka odaya geçtim. Babam ve ağabeyimin bulunduğu odaya geldiğinde ağabeyimin babamı bıçakla öldürdüğünü gördüm. Gördüklerim karşısında donup kaldım" dedi. İfadeleri alınan E.V., E.T. ve anne L.T. serbest bırakılırken, Semih ve Sercan Terzi kardeşler, tutuklanarak Kırklareli Cezaevi'ne konuldu.

HABERTÜRK İNTERNET SİTESİ