İki yapımcının 'Nejat İşler' kapışması!

"İntikam" dizisinden ayrıldıktan sonra yoğun bir tedavi süreci geçiren Nejat İşler, iyileşmeye başlayınca yine yapımcıların gözdesi oldu. İki büyük şirketin aynı anda teklif götürdüğü oyuncu dinlenmek istediğini söyleyerek projeleri reddetti.

İki yapımcının 'Nejat İşler' kapışması!
Akşam Life'da yer alan habere göre Ocak ayında septik şok sonucu yoğun bakıma girdikten sonra yeni yeni sağlığına kavuşmaya başlayan oyuncu Nejat İşler, Bodrum’da inzivaya çekilmişti. İstanbul’un stresinden uzak, sakin bir ortamda hayatına devam eden, geçtiğimiz günlerde sokak hayvanlarını beslerken görüntülenen İşler’e yeniden ekranlara dönmesi için iki büyük yapım şirketinden teklif geldi.

İntikam, Keşanlı Ali Destanı gibi dizilerin yanı sıra Mustafa Hakkında Her Şey, Yumurta gibi kült filmlerde oynayan İşler, durumundaki olumlu gelişmeler üzerine yapımcıların kıskacına girdi. Aynı anda teklif götüren iki şirkete de ret cevabı veren oyuncu, bir süre dinlenmek istediğini belirtti.

‘Dış ses’ olarak döndü

Genç hayranlarının da ekranda görmek istediği ve sosyal medyada hesabı olan yapımcıları mesaj yağmuruna tuttuğu oyuncu hafta başında sürpriz yaparak ‘Benim Adım Gültepe’ dizisinde dış ses olarak yer aldı. Dizinin fragmanında hikayeyi anlatan Nejat İşler hakkında sevenleri ‘Nejat İşler’in etkileyici hoş sesi var ya, öyle güzel ki dizide oynamadığı halde oynuyormuş gibi heyecanlandım’ yorumunda bulundu.