İkiz kardeşlerin şok eden sahtekârlığı!..

Fabrikada çalışan genç, ek iş yapıp daha fazla para kazanmak için 2 ay boyunca ikiz kardeşini mesaiye gönderdi. İkiz kardeşin işyerinde yaptığı bir hata sahtekârlığı ortaya çıkardı.

İkiz kardeşlerin şok eden sahtekârlığı!..
Bugün'den Cem Kartal'ın haberine göre akıl­la­ra dur­gun­luk ve­ren olay İz­mi­r’­de ya­şan­dı. Teks­til fir­ma­sın­da ça­lı­şan A.D. ge­çin­mek­te güç­lük çe­kin­ce iş­siz olan ikiz kar­de­şi O.D. ile bir­lik­te ina­nıl­maz bir plan yap­tı.

İSİM­LE­Rİ EZ­BER­LET­Tİ

Ek iş­te ça­lı­şa­rak da­ha faz­la pa­ra ka­zan­mak is­te­yen A.D. ikiz kar­de­şi O.D’­ye ken­di­si­nin ye­ri­ne fab­ri­ka­ya git­me­si­ni is­te­di. O.D. de bu tek­li­fi ka­bul et­ti. A.D. kar­de­şi O.D’­ye iş­te yap­ma­sı ge­re­ken­ler ko­nu­sun­da bir haf­ta eği­tim ver­di. Ay­rı­ca fo­toğ­raf­la­rı­nı gös­ter­di­ği me­sa­i ar­ka­daş­la­rı­nın isim­le­ri­ni tek tek ez­ber­let­ti. Kar­de­şi­nin haf­ta­da 2 gün ye­ri­ne işe git­me­siy­le gü­nü bir­lik iş­te ça­lış­ma fır­sa­tı bu­lan A.D. bu sü­re­de da­ha faz­la pa­ra ka­zan­dı.

İki ay bo­yun­ca ku­sur­suz oy­na­nan oyun, ikiz­ler­den O.D’­nin bir gün ön­ce kar­de­şi A.D’­ye ve­ri­len gö­re­vi yap­ma­ma­sıy­la de­şif­re ol­du.

HEM İŞTEN HEM DE MAAŞTAN OLDU

Me­sa­i ar­ka­daş­la­rı­nın dav­ra­nış­la­rın­dan şüp­he­len­di­ği O.D. sor­gu­ya çe­kil­di. Gö­rev­den ha­be­ri ol­ma­dı­ğı­nı söy­ledi ama mesai ar­ka­daş­la­rı­nı ik­na ede­me­di. Ola­yın ar­dın­dan ikiz­le­rin ai­le­siy­le gö­rü­şen var­di­ya ami­ri ger­çe­ği öğ­ren­di.

Du­rum pat­ro­na bil­di­ril­di. Pat­ron da sav­cı­lı­ğa ih­bar et­ti. İş­ten ko­vu­lan A.D, 2 ay bo­yun­da fab­ri­ka­dan al­dı­ğı ma­aşı­ ia­de et­ti.