'İKTİDARSIZ OLDUĞUMU AÇIKLIYORUM!'

Akşam Gazetesi Yazarı Serdar Turgut Habertürk'te Özge Uzun'un bu haftaki konuğu oldu. Ve tabi ki ilk konu Turgut'un hanımların bacakları konusundaki uzmanlığıydı.

'İKTİDARSIZ OLDUĞUMU AÇIKLIYORUM!'

Köşesinde Özge Uzun’dan sık sık bahseden Turgut, "Ben sizin bacağınızı yazarken de kendimle dalga geçiyorum aslında. Erkeklerin bir kadının organına bakarak tahrik olmaları çok tuhaf. Bunu erkeklerin bir şansı olarak görüyorum." dedi. 

"Bacak araştırmaları"yla ilgili bir soruya Serdar Turgut, "Başbakan’ın ABD gezisine gidersem, Başbakan orda gezerken ben de bacak araştırmalarına devam ederim." şeklinde yanıt verdi.

Serdar Turgut, Özge Uzun’un "Cinsellikle ilgili yazılarınızın bazılarını hayal gücü ile mi yazıyorsunuz?" şeklindeki sorusuna da çok çarpıcı bir yanıt verdi. Turgut şunları söyledi:

"New York’ta yaşadıklarımı yaratıyorum. O tür durumların gelişmesine elverişli şeyleri yaratıyorum. Sonuna kadar gitmiyorum ama bir süre beraber olabiliyorum. Bana içki veren bir kadın o kıyafetteyse onunla diyaloğa girebiliyorum ve odama davet edebiliyorum. Odama gelen kadın haddini aşarsa gerçekten beni düşünmesin diye eşcinsel olduğumu da söylediğim olmuştur. Ben yazı konusu arıyorum. Teşebbüs sonuna kadar gitse daha enteresan konular çıkabilir aslında. İktidarsızlığımı yazabilirim mesela. İyi fikir.. Bundan sonra olmuş gibi onları da yazayım artık, ’iktidarsızım’ diye açıklayayım. Sevim’in (Gözay) programında ’aseksüel eşcinselim’ dedim. Burada da iktidarsız olduğumu açıklıyorum. Habertürk’e her geldiğimde kendimle ilgili bir ifşaatta bulunuyorum!"