'İn oğlum aşağıya'

Çocuğu az süre alınca çeyrek finaldeki Letonya maçı sonrası takım otobüsünün önünü kesen öfkeli anne İrem Uğurlu, “F.Bahçe’de Obradoviç bile oğlumu daha fazla oynatıyor. Euroleague oyuncusuna bu yapılmaz” dedi.

'İn oğlum aşağıya'
Hürriyet'ten Tolga Yenigün'ün haberine göre Avrupa’’da kürsünün en tepesine çıkan Genç Erkekler Basketbol Milli Takım’ın çeyrek finalde Letonya ile oynadığı maçının ardından ilginç bir olay yaşandı… Karşılaşma sonunda Konya Büyükşehir Belediyesi Spor Salonu’ndan ayrılmak üzere olan ay yıldızlı takım otobüsünün önünde bir annenin isyanı vardı.

ORTALAMASI 24 DAKİKA

Fenerbahçeli Berk Uğurlu’nun annesi İrem Uğurlu aracı durdurup, “İn oğlum aşağıya” diye haykırdığında herkes şaşkına dönmüştü...

Milli Takım hocalarına tepki gösteren anne, “Benim oğlum Euroleague oyuncusu, ona Fenerbahçe Ülker’in hocası Obradovic, burada oynadığından daha çok şans veriyor” diye çıkış yaptı.

Oysa Berk’in aldığı sürelerde az değildi. Söz konusu maça kadar ortalaması 24 dakikayı bulmuştu.
Annenin bu çıkışının ardından yarı finaldeki Hırvatistan maçında 29, finalde Sırbistan’a karşı ise 26 dakika oyunda kaldı Berk.

ANNEYİ ZOR YATIŞTIRDILAR

KENAN Sipahi’nin sakatlanmasının ardından Fenerbahçe formasıyla ligde 20 maçta 11.48 dakika süre alan, Euroleague’deki Anadolu Efes maçında ise 30 dakikanın üzerinde oynayan Berk’in annesi İrem Uğurlu’yu Milli Takım yetkilileri yatıştırdı. Koç Ömer Uğurata ise “Ben otobüsteyken bir olay gerçekleşmedi” demekle yetindi.

GAZİANTEP’TEN 500 BİN TL İSTEDİ

F.BAHÇE altyapısından yetişen 18’lik yıldız Berk, kendisini kiralamak isteyen G.Antep BŞB’den bir sezon için yarım milyon lira isteyince, bu transferden vazgeçildi.

O ANNE İLK KEZ KONUŞTU

Anne Uğurlu, “Söz konusu maçta bir pozisyonda sinirlenen Berk bençte sandalyeye vurdu. Ben maç sonrasında oğluma böyle bir hareketi bir daha tekrarlamamasını söyledim” dedi.

Yaşanan olayın ise otobüsünün 50 metre uzağında gerçekleştiğini ve Berk’i uyarmakla yetindiğini belirten İrem Uğurlu, “Otobüsü durdurmadım ya da oğluma süre verilmesini kesinlikle istemedim. Biz velilerin durduğu çocukların çıkış kapısı önünde turnuva boyunca asla beklemedik. Oğlum zaten Milli Takım’da yeterli süreyi aldı. Bazı veliler yanıma gelip olayı sordu ama yaşanan bundan ibaret. Kimseyi suçlamak istemiyorum bu olayla ilgili, velilerin dedikodusu da diyemem, başka birinin dedikodusu ya da yalanı da diyemem. Kimsenin günahını alamam ama bu yanlış haberi söyleyenler günah işledi. Yaşananlardan dolayı çok üzgünüm” diye konuştu.
Konular Spor Haberleri