İngiliz düşes market alışverişinde!..

İlerde İngiltere kraliçesi olarak tahta çıkmasına kesin gözüyle bakılan Cambridge Düşesi Catherine de normal hayattan kopmamaya gayret edenlerden.

İngiliz düşes market alışverişinde!..

Hollywood'un ünlü isimleri sık sık süpermarketlerde fotoğraflanıyor. Uzmanlar, bu ev alışverişleri sayesinde yıldızların 'normal' kalabildiğini söylüyor!

Her birinin milyonlarca dolarlık serveti ve danışmanından hizmetçisine, bakıcısından korumasına kadar onlarca yardımcısı var. Ancak buna rağmen neredeyse haftada bir gün ev alışverişlerini kendileri yapmayı tercih ediyor. Fransız Gala dergisi, yıldızların gerçek dünyayla bağlarını koparmamak, şöhret stresinden uzaklaşmak ve 'normal' kalabilmek için bunu yaptığını yazdı. Kazandıkları servet sayesinde birer 'prens' ya da 'prenses' muamelesi gören yıldızlar bu duruma kendilerini kaptırıp şöhret sarhoşu olmamak için gerçek hayattan kopmamaya çalışıyor.

HERKES GİBİ OLMAK

Bu nedenle Hollywood yıldızları psikologlarının da öğütleri doğrultusunda sık sık, bazen yanlarında koruma bile olmadan ev alışverişine çıkıyor. Herkes gibi olmak, o an ceplerindeki paranın hesabını yapmak 'normal'lik olgusuna yakınlaşmalarını sağlıyor.

KRALİYET BİLE DEĞİŞTİ!

İlerde İngiltere kraliçesi olarak tahta çıkmasına kesin gözüyle bakılan Cambridge Düşesi Catherine de normal hayattan kopmamaya gayret edenlerden. Catherine, ev alışverişini çoğu zaman tek başına yapıyor, arabasını kendi kullanıyor.