İngiliz düşese 'dekolte' eleştirisi!

İkinci bebeğine hamile olan ve bundan kaynaklanan sağlık sorunları yüzünden bir süredir gözden uzak olan Cambridge Düşesi Kate Middleton 'hayata döndü.'

İngiliz düşese 'dekolte' eleştirisi!
Hürriyet'in haberine göre Prens William'ın eşi Kate Middleton hamilelikten kaynaklanan hastalığının tedavisinin ardından üçüncü kez kamuoyunun karşısına çıktı.

13 haftalık hamile olan 32 yaşındaki Middleton, Londra'da alkol ve uyuşturucu bağımlığı ile mücadele amacıyla kurulan bir dernek yararına düzenlenen özel geceye katıldı.

Middleton, ünlü Harrod's mağazasında 599 Sterlin'e (yaklaşık 2 bin 151 TL) satılan Temperley London marka elbisesiyle dikkat çekti.

Bazı parçaları şeffaf olan elbisenin ön kısmı kelimenin tam anlamıyla boğazına kadar kapalı. Ancak sırt kısmında fazla abartılı olmayan bir dekoltesi var.

Middleton'ın giydiği bu elbise ilk bakışta herkesi şaşırttı. Bacaklarını ve iç çamaşırını gözler önüne serdiğini düşündüren elbisesinin etek kısımlarında ten rengi bir astar yer alıyor. Bazıları da Middleton'ı siyah elbisenin içine ten rengi iç çamaşırı giydiği için eleştirip "Senin siyah sutyenden haberin yok mu Kate" yorumunu yaptı.

Uzun süredir tedavi gördüğü için katılması gereken programları iptal eden Kate Middleton gece boyunca konuklarla tek tek ilgilenip sohbet etti. Yüzünden gülümsemesini eksik etmeyen Middleton'ın sağlıklı görüntüsü de hayranlarını mutlu etti.