İnternet kafe sahibini tüfekle vurdular!

Aydın'ın Didim İlçesi'nde, internet kafe işletmecisi 27 yaşındaki Hasan Ünlü tüfekle vurularak ağır yaralandı.

İnternet kafe sahibini tüfekle vurdular!
Yeni Asır'da yer alan habere göre polis olayla ilgili olarak bir şüpheliyi gözaltına aldı. Olay, saat 20.45 sıralarında Efeler Mahallesi, Kafadarlar Caddesi'nde bulunan bir internet kafenin önünde meydana geldi. Kafe sahibi Hasan Ünlü ile kafede bulunan çocuklar arasında tartışma çıktı.

Tartışma sonrası kafeden ayrılan bir çocuğun olayı ağabeyine anlatması sonrası aracıyla internet kafeye gelen R.I., Ünlü ile tartışmaya başladı.

Tartışmanın büyümesi üzerine yanında getirdiği tüfeği çıkaran R.I., Ünlü'ye iki el ateş etti. Ünlü vücuduna isabet eden saçmalarla ağır yaralanırken, R.I., plakası belirlenemeyen bir otomobille olay yerinden uzaklaştı. Olayı gören mahalle sakinleri durumu sağlık ve polis ekiplerine bildirdi.

İhbar üzerine gelen sağlık ekiplerinin yaptığı müdahalenin ardından Hasan Ünlü, ambulansla Didim Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Burada tedaviye alınan ve hayati tehlikesi bulunan Ünlü, Aydın Devlet Hastanesi'ne sevk edildi. Görgü tanıklarının ifadesine başvuran ve çevredeki güvenlik kameralarını incelemeye alan ekipler, R.I.'yi oturduğu Efeler Mahallesi'nde gözaltına alındı. Olayla ilgili soruşturma sürüyor.