İrem Derici: "Benden bugüne kadar kime zarar gelmiş?"

Şarkıcı Işın Karaca, geçtiğimiz aylarda konuk olduğu "2. Sayfa" programında; İrem Derici'nin eski eşi Sedat Doğan'a evlenme teklifi ettiğini iddia etmişti.

İrem Derici: "Benden bugüne kadar kime zarar gelmiş?"
“HAYAT ÇOK SERT VE ACIMASIZ”

Işın Karaca “Biz Sedat’la boşanmamıştık daha. Bir gece bir arkadaşım İrem Derici’nin Facebook hesabındaki bir fotoğrafı gönderdi. O fotoğrafta İrem Derici ve Sedat el ele tutuşuyordu. O gün artık dedim ki, ‘Hayat çok sert ve çok acımasız, insanı çok yaralayan bir şey’. Ben kimseyi kimseye kötülemedim. İrem Derici, Sedat’a evlenme teklifi etmiş. İrem Derici bizim evli olduğumuzu da biliyordu. Ben sadece benim gözlerime bakmalarını bekliyorum. İrem Derici’yi sevmiyorum. Onun sesini, şarkılarını beğenmiyorum. Hiç kimse sütten çıkmış ak kaşık değil tabii. Ama hepimizin değerleri başka. İrem genelde benim sahne aldığım yerlerde sahne almıyor. Karşılaşsak hiçbir şey yapmam. Onun gözüne bakmak isterim. Bir insanın gerçek duygusunu anlamak için gözüne bakmak lazımmış” ifadelerini kullanmıştı.

IŞIN KARACA'DAN İREM DERİCİ HAKKINDA OLAY İDDİA (VİDEO)

"BENDEN BUGÜNE KADAR KİME ZARAR GELMİŞ?"

Konu hakkında sessizliğini aylardır koruyan İrem Derici; önceki gün konuk olduğu 'Günaydın Hafta Sonu' programındaki açıklamalarıyla isim vermeden adeta Işın Karaca'ya cevap verir gibiydi:

"Bana deli diyorlar ama sektörün en aklıselim insanı benim. Hiç değişmedim. Her şeyimi biliyorsunuz. Benden bugüne kadar kime zarar gelmiş... Ne yaptıysam kendime yaptım. Sosyoloji mezunuyum. Kendime sosyoloji mezunu sosyopat diyorum. Bilinçli bilinçsizim. 'Kral çıplak' diyen kişiyim."