İrem Derici: "Onların şarkısı kamyon arkası sözü"

Şarkıcı İrem Derici, yeni albümü "Sabıka Kaydı" ile Yasemin Şefik’in Best FM’deki programına konuk oldu.

İrem Derici: "Onların şarkısı kamyon arkası sözü"
Milliyet Gazetesi'nin haberine göre İrem Derici albüm hikayesini şöyle anlattı: “Acelem yok. Kimse evinde isyanda değil, İrem Derici şarkı çıkarsın diye beklemiyor. Ben de bu yüzden albüm hazırladım. Uzun uzun çalıştım. Düğün dernek şarkılarından gına geldi. Artık yapmıyorum öyle düğün şarkısı. Şimdi bol bol klip çekeceğim"

Sosyal medyayı aktif bir şekilde kullanan İrem Derici, "Her şeyi siliyorum. Telefondan, bilgisayardan ne var ne yok siliyorum. Sadece sahne fotoğraflarım duruyor. Eğer telefonum hacklenirse sadece sahne hallerimi görecek. Öyle Rihanna gibi tenasül yerlerimi çekmiyorum. Ama tikliyim.Her şeyden siliyorum" şeklinde konuştu.

Bir dönem sağlık sorunlarıyla sevenlerini korkutan Derici, "Terapiste gidiyorum. 3-4 aydır iyiyim. Daha önce ölü gibi geziyordum. 31 yaşındayım. Zeki beri kadınım. Hayatta mutlu olacak şeyler bulurdum. Ama bir şey oldu. Mutlu olamıyorum bir türlü. Gidip bir uzmanla görüşeyim dedim. 'İrem Derici psikiyatriste gidiyor' diye yargılıyorlar. Grip olan insanı yargılıyor musun? Kanser olanı yargılıyor musun? Neden ben anoreskiya olduğunda yerden yere vurdun beni. Arkadaşım kafanın hastalanması çok daha fena bir şey. Kafa sağlam olmazsa olmaz!" dedi.

“Twitter’dan şarkı çıkar mı?” sorusu üzerine İrem Derici; “Emrah ve Aleyna’dan mı diyorsun. Misafir çocuğu gibiydin. Geldin dağıttın gittin. Onların şarkısı kamyon arkası sözü. Çok akıllıca bir şey yapmış Emrah. Şarkı çıkmadan birkaç hafta önce paylaşmıştım. Kamyon arkası sözlere takmıştım kafayı. Instagram’dan hikayelerde kamyon arkası sözlerini yayınladım. Hatta hala duruyor bakabilirler. Sonra Aleyna ve Emrah'ın şarkısı çıktı.” açıklamalarında bulundu.

KENDİ ŞARKISI DA SAKIZ MANİSİ ÇIKMIŞTI

İrem Derici, 2017'de yaz aylarının başında çıkardığı Tektaş şarkısıyla listelere hızlı bir giriş yapmıştı.

İrem Derici’nin söz ve müziği Çağrı Telkıvıran imzası taşıyan şarkısının sözleri bir sakız markasının paketlerine yazdırdığı maniden oluştuğu ortaya çıkmış, maniyi kaleme Salih Gültekin adlı yazar, sosyal medya hesabından şu açıklamayı yapmıştı:

'İrem Derici'nin seslendirdiği Tektaş isimli şarkının ilk dörtlüğü 2006'da metin yazarlığı yaptığım dönemde Falım için tarafımca yazılmıştı. Şarkının yazım sürecinde tarafımdan herhangi bir izin talep edilmemiştir' 

İrem Derici: "Onların şarkısı kamyon arkası sözü"