İrem Derici paniğe kapıldı!

Şarkıcı İrem Derici, önceki gece Asmalımescit’de görüntülendi. Giydiği kürk mont yüzünden hayvan hakları savunucularından korkan Derici, “Gerçek değil” diyerek durumu toparladı.

İrem Derici paniğe kapıldı!
Hayvan hakları korkuttu

Güneş'te yer alan habere göre
eski eşi Rıza Esendemir’den ayrıldıktan sonra Selami Şahin’in oğlu Lider Şahin ile aşk yaşamaya başlayan İrem Derici, önceki gece Asmalımescit’te görüntülendi. Bir arkadaşıyla gece gezmesine çıkan şarkıcı, kürk mont sorusuna kadar keyfi yerindeydi.

Hayvan hakları savunucularından korkan Derici, bu yöndeki sorulara “Gerçek değil zaten. Kesinlikle gerçek kürk giymem” dedi.

Tek taşını sattı

Yakın zamanda yeni albüm için ‘Tek Taş’ adlı şarkı alan Derici, bunla ilgilide ilginç bir hikaye anlattı.

“Yıllar önce kendime tek taş almıştım, arkadaşlarım benimle çok dalga geçti bende çıkardım ve cüzdanımın içine koydum. Yaklaşık 5 yıldır da orada duruyordu. Yeni albüm için ‘Tek Taş’ adlı bir parça geldi ve benimde aklıma o tek taşım geldi. Cüzdandan çıkardım sattım ve albüm için tek taşı aldım” açıklamasını yaptı. 

Yanlışa mahal vermedi

Derici yanındaki kişiyi soran gazetecilere, “Beyefendi arkadaşım. Lider, babası Selami Şahin’in konserine gitti” açıklamasını yaptı.

'Yeni boşandım, evlilik için erken'

Hakkında çıkan evlilik haberleriyle ilgili olarak da konuşan Derici, “Evliliği düşünmüyorum. Henüz çok erken. Ben boşanalı daha altı ay oldu” dedi.