İrem Derici ve Deniz Akkaya'nın sürpriz projesi!

GZone'un EMI-Universal Müzik işbirliğiyle hazırladığı, muhteşem gökkuşağı şarkılarından oluşan "GZone Rainbow Anthems" albümünün lansman partisi Asmalımescit’teki 5 Cocktails & More'da yapıldı.

İrem Derici ve Deniz Akkaya'nın sürpriz projesi!

Türkiye’nin eşcinsel yaşam ve kültür dergisi GZone'un EMI-Universal Müzik işbirliğiyle hazırladığı, muhteşem gökkuşağı şarkılarından oluşan "GZone Rainbow Anthems" albümünün lansman partisi dün akşam Asmalımescit’teki 5 Cocktails & More'da yapıldı.

Dillere marş olmuş gökkuşağı şarkılarından oluşan derleme albümün sürprizi ise “Bambaşka Biri” isimli şarkıyı DJ Yasin Keleş’in düzenlemesiyle seslendiren İrem Derici oldu.

Bu şarkının çok konuşulacak video klibini Jülide Güngör yönetti ve klipte sürpriz bir isim olan Deniz Akkaya göz alıcı kareleriyle yer aldı.

Davette yer alan İrem Derici “Böyle bir işin içinde yer aldığım için çok mutluyum. Herkese binlerce kez teşekkür ediyorum” diyerek kalabalık davetlilerle birlikte şarkının ilk kez kamuoyu ile paylaşılan video klibini izledi.

Deniz Akkaya ise bu sabah sunduğu Aramızda Kalmasın programında bu projeyle ilgili “İrem’le yaptığımız bu işin müzik albümünden farklı bir misyonu var. Bu projede LGBT görünürlüğü için yer aldım. Ülkemizde azınlıkta olanlar, farklı olanlar maalesef hep eziliyor, ben de bu amaçla projeye destek verdim. Vermeye de devam edeceğim” şeklinde konuştu.

15 şarkılık dijital albüm ve “Bambaşka Biri” şarkısının klibi 3 Haziran Cuma günü yayına giriyor.

Konular Müzik