İrem Derici 'Bazı Aşklar Yarım Kalmalı' ile iddialı

Arka arkaya çıkardığı şarkılarla milyonların kalbinde taht kuran İrem Derici; yeni single’ı “Bazı Aşklar Yarım Kalmalı”yı bugün çıkarıyor. Yeni neslin pop starı İrem Derici tek bir hedefi olduğunu söylüyor: “Gençler liginin lideri olmak için çalışıyorum”

İrem Derici'den 'Bazı Aşklar Yarım Kalmalı'

İrem Derici, bugün yayınlanan yeni single çalışması “Bazı Aşklar Yarım Kalmalı” ile kendinden söz ettirecek. Dijital platformlarda yerini alan sözü ve müziği Ayla Çelik ve Gökhan Tepe’ye ait olan ‘Bazı Aşklar Yarım Kalmalı’ şarkısına bir de klip çeken İrem Derici, klibi ve Cem Talu’nun çektiği single fotoğraflarıyla da çok konuşulacak.

“ÇOK EMEK HARCIYORUM”

2013 yılından bu yana ara vermeden toplamda 1 albüm, 2 Maxi single, 8 single yapan İrem Derici "İşimden kazandığımı sadece işime harcıyorum. Amacım sadece işimde başarılı olmak; beni sevenlerin kalbinde yer edecek şarkılar yapmak... Her işim için çok emek harcıyorum. Yanımda benim kadar emek harcayan müthiş bir ekibim var. Tek hedefim var o da gençler liginin lideri olmak" diyor.

REKABETİ SEVİYORUM AMA...

Türkiye’nin 100 Milyon dinlenme sayısına ulaşan ilk şarkıcısı olan İrem Derici, yeni neslin pop starı olarak anılmaktan da büyük gurur duyduğunu söylüyor.. Bir kuşağa adını yazdıran Ajda Pekkan-Sezen Aksu-Zerrin Özer ve Nilüfer gibi bir şarkıcı olmayı hedeflediğini söyleyen Derici, “Ben rekabeti seviyorum rakip olmayı değil. İşim ile rekabeti seviyorum. Şarkım dinlensin, klibim tıklansın, single satsın. Ama başarılı bir iş yapanı da alkışlamayı da seviyorum. Rekabet güzel ama dostluk daha da güzel” cümlelerini kuruyor.

FLAMENKOCULARA TAŞ ÇIKARTTI!

'Bazı Aşklar Yarım Kalmalı’nın klibinde bir flamenkocuyu canlandıran İrem Derici, klipteki performansıyla flamenkoculara taş çıkartacak. Umut Eker’in yönettiği klip için 2 hafta boyunca rolü için flamenko dersleri alan İrem Derici performansıyla hem göze hem kulağa hitap edecek. Beykoz Kundura Fabrikası’nda çekilen klipte Derici’ye klipte Hollandalı model “Daniel Korsten” eşlik ediyor.

İrem Derici’nin yeni single’ı “Bazı Aşklar Yarım Kalmalı” bugün tüm TV kanalları ve dijital platformlardaki yerini aldı.

İrem Derici 'Bazı Aşklar Yarım Kalmalı' ile iddialı

İrem Derici 'Bazı Aşklar Yarım Kalmalı' ile iddialı - Resim : 2

Konular Müzik